ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 26 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

ενικά
Τα πρώτα δειλά βήματα, Κριέ, κάνουν σήμερα το άγχος κι η ένταση και εσύ είσαι αυτός που πρέπει να τα μετατρέψει σε δημιουργικότητα, χωρίς να τ’ αφήσεις να σε καταβάλουν. Όπως καταλαβαίνεις, είναι κυρίως στο δικό σου χέρι το πως θα εξελιχθεί η μέρα. Μη δείξεις φυσικά αρνητικότητα απέναντι σε στήριξη που θα σου προσφερθεί από οικογενειακό σου άτομο, επειδή η πρόθεσή του είναι ευγενική και, όσο και να μην το πιστεύεις, μπορεί να σε βοηθήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να βοηθήσεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα τα πας πολύ καλύτερα. Τις προτάσεις που θα σου κάνουν για ν’ αυξήσεις τα έσοδα σου, πρέπει να δεις με σοβαρότητα, αφού είναι συμφέρουσες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αυτή, Ταύρε, είναι μία μέρα, στην οποία θα θέλεις να ξεκουραστείς και να περάσεις χαλαρά με δικά σου άτομα, κάνοντας συζητήσεις που θα σου φέρουν ψυχική γαλήνη. Θέλεις να ξεφύγεις πραγματικά από το άγχος που φέρνει η καθημερινότητα, αφού την τελευταία περίοδο το πρόγραμμά σου σ’ έχει επιβαρύνει πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα παραπάνω σημασία στη σχέση σου, Ταύρε, και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να κινηθείς με πολλή σύνεση, καθώς ήδη βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να δράσεις ανάλογα, με παράλληλο στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Θέλεις να χαρείς τη μέρα Δίδυμε, αλλά παράλληλα οι σκέψεις για τις υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις, αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Καλύτερα για σένα θα ήταν να ξεμπλοκάρεις και ν’ αφήσεις τις υποθέσεις σου για αύριο – άλλωστε, εκεί θα είναι και θα σε… περιμένουν. Άδραξε, λοιπόν, τις ευκαιρίες της ημέρας, για να περάσεις ευχάριστα με αγαπημένα σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που έχεις έτοιμα από τα παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά πιο θετικό.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact