ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29 Αυγούστου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Κάποιες καταστάσεις σήμερα, Ζυγέ μου, θα σε αποσυντονίσουν και θα βγεις λίγο έξω από τα νερά σου. Μη φοβηθείς, αφού με σοβαρότητα, ψυχραιμία και συγκέντρωση θα καταφέρεις να περπατήσεις εξίσου καλά στο νέο δρόμο και να φροντίσεις για όσα προκύψουν. Μην αδιαφορήσεις για ευκαιρίες που θα εμφανιστούν τώρα, καθώς είναι πιθανόν αργότερα να τις αξιοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, Ζυγέ, αν δείξεις ενδιαφέρον στο ταίρι σου και δεν αφοσιωθείς σε άλλες καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προτάσεις που μπορεί σήμερα να δεχτείς, Ζυγέ, καλό είναι, πριν δώσεις απάντηση, να σκεφτείς πάρα πολύ. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο. Σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, είναι απαραίτητο να δείξεις αρκετή προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια, Σκορπιέ μου, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε απασχολήσουν και δυστυχώς είναι πιθανόν να σου αποσπάσουν πολύ χρόνο από τις άλλες σου υποχρεώσεις. Σκέψου κάποιον ουσιαστικό τρόπο επικοινωνίας με άτομα που χρειάζεται να συνεννοηθείς για την επίλυση αυτών των ζητημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα θα έχουν δύσκολες στιγμές, με την υπαιτιότητα να είναι κυρίως δική σου. Μην εκνευριστείς με το σύντροφό σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, Σκορπιέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να βάλεις μια τάξη, αφού κινείσαι εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με το παρόν πλανητικό σκηνικό, Τοξότη, θα προκύψουν πολλές καταστάσεις που θα σε ξαφνιάσουν. Ένα σημαντικό γεγονός έρχεται ν’ αλλάξει ριζικά τη μέχρι τώρα στάση σου. Η πορεία σου διαφοροποιείται δραστικά και παίρνεις αποφάσεις που ούτε εσύ περίμενες. Το διάστημα που ακολουθεί είναι ιδανικό για να βάλεις τα θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηριχτεί ολόκληρη η προσπάθεια για την αναγέννησή σου και τη μελλοντική σου επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός στις συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει η μέρα, Τοξότη μου. Οι συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά και τα ξεκαθαρίσματα για παλιά, σήμερα θα κυριαρχούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αυξημένη δραστηριότητα, Αιγόκερε, χαρακτηρίζει το διάστημα που θ’ ακολουθήσει. Θα σκεφτείς πολλά θέματα που σε απασχολούν και πιθανόν ν’ αποφασίσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Ταξίδια και μετακινήσεις φέρνουν σημαντικές επαφές και μελλοντικές συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να μην έχεις τη συνεργασία που θέλεις, Αιγόκερέ μου, αλλά καλό είναι να μην παραπονεθείς για κάτι. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου και θα δεχτείς προτάσεις που θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact