ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Κριέ, σου προσφέρει ευκαιρίες, που αν εκμεταλλευτείς σωστά, μπορούν να σε οδηγήσουν σε πολύ καθοριστικά ξεκαθαρίσματα για την εξέλιξη της ζωής σου γενικότερα. Ακολούθησε ένα πλήρες πλάνο και μην επηρεάζεσαι από αυθόρμητες επιθυμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νιώθεις σήμερα μεγάλη υπερένταση, Κριέ, κι έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε πάντως να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και ειδικά να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα επεξεργαστείς καλύτερα τα νέα δεδομένα που έρχονται στη ζωή σου και θ’ αντιμετωπίσεις περισσότερο ρεαλιστικά όσα συμβαίνουν γύρω σου. Άκου προσεκτικά τη διαίσθησή σου, που σου υπαγορεύει μία θαυμάσια λύση για κάποιο σημαντικό ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Ταύρε, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αρκεί σήμερα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που μπορεί να σ’ εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις λεπτομερή προγραμματισμό και ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η περίοδος αυτή, Δίδυμε, σε καλεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες και να κοπιάσεις περισσότερο, για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό και σ’ ευνοεί, ήδη βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση, οπότε μην αφήνεις το χρόνο να περνάει, αλλά συγκεντρώσου όσο περισσότερο μπορέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά στα αισθηματικά σου, Δίδυμε. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου ξεπερνάς πιθανές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να φανείς πολύ προσεκτικός, Δίδυμε, σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα της εργασίας σου. Απόφυγε να εκφράσεις έντονα την άποψή σου, για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο, κατά την οποία θα υπάρχουν πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact