ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 30 Ιανουαρίου

Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Υδροχόο, μας δίνει διάθεση για αλλαγή, νέα ξεκινήματα, εκπλήξεις και ιδέες για να εκπληρώσουμε όνειρα! Οι πιο τυχεροί Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλύτερη επιλογή με το παρόν πλανητικό σκηνικό, Κριέ, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου και μην ξεφύγεις από τα αρχικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δε θα αργήσει να έρθει η επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, με τη γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και πάρεις λάθος αποφάσεις, που δε σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Δίδυμέ μου, θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, διότι τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που είχες στην σχέση σου, Δίδυμε, αρχίζουν και ξεπερνιούνται, οπότε έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, συνεργάσου και προσπάθησε να βάλεις μπρος σχέδια για το μέλλον. Η περίοδος πάντως δεν είναι θετική για απολύτως καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις αρκετή εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου, Καρκίνε, και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, οι καταστάσεις είναι καλές, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες προσπάθειες για να λύσεις κάποια θέματα που εκκρεμούν ακόμη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα, λοιπόν, να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης. Θα γίνουν επίσης κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν, αφού να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, ώστε να έρθει η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Λέων, σε πολύ καλό σημείο. Σήμερα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις καταστάσεις που εκκρεμούν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα, που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact