ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου, Λέων, σε προειδοποιεί να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Από σήμερα, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των άστρων για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν. Προβλέπω με σιγουριά, ότι θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Λέων. Μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που φαίνεται να έχεις. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες θα ευνοήσουν για να βρεις το καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να τακτοποιήσεις θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, διότι μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οργάνωσε τη μέρα σου, Παρθένε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα, που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, ξεμπλέκουν και ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που ήθελες να προχωρήσουν, να ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά, παρόλο που το άγχος που έχεις είναι αρκετό. Σε σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος δε σε ευνοεί. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα δεν ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact