ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Κριέ, και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια υπομονή και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, διαφορετικά κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, Κριέ, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, θα έχεις αρκετό φόρτο και πολλά νεύρα. Βάλε προγραμματισμό και θα μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μη συνεχίζεις και κάνεις έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη, Ταύρε, που γίνεται σήμερα στον Λέοντα, θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό. Αυτά που ονειρευόμαστε, δεν είναι πάντα πραγματοποιήσιμα. Μην απογοητεύεσαι, αν κάποιες από τις επιθυμίες σου δεν πραγματοποιούνται και ποτέ μην εγκαταλείπεις τον αγώνα. Κατάστρωσε νέα σχέδια σήμερα και ξαναπροσπάθησε με αισιοδοξία και πείσμα. Υπάρχουν γύρω σου αγαπημένα πρόσωπα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα σχέδιά σου, δέξου την βοήθειά τους και προχώρα χωρίς δισταγμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στο ταίρι σου, ώστε και οι δύο να προχωρήσετε μαζί κι ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα δεχτείς προτάσεις, για να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές. Μην αγχώνεσαι, αφού σε ό,τι καταπιαστείς, τα καταφέρνεις μια χαρά. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε μόνο να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact