ΖΩΔΙΑ

Zώδια Τετάρτης 7 Νοεμβρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μεγάλες απαιτήσεις, κούραση, παρεξηγήσεις αλλά και ανανέωση και επαναφορά της λογικής φέρνει το ερχόμενο διάστημα. Η δικαίωση είναι βέβαιη, όσο και αν για την ώρα φαντάζει αδύνατη. Ασχολήσου περισσότερο με αγαπημένα πρόσωπα που αποζητούν την παρουσία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά και εκείνον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό σου «κλείνει το ματάκι» για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις που θα δυστυχώς είναι πάλι από λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την συνέπεια δεν έχεις ανάγκη από τίποτε. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αναγνώριση, δικαίωση και ανταμοιβή των κόπων σου θα αρχίσεις να βιώνεις τώρα. Απόλαυσέ την γιατί η χαρά διακόπτεται απότομα από στοίβα υποχρεώσεων που καταφτάνουν προς επίλυση. Να είσαι σε ετοιμότητα για να προφυλάξεις κεκτημένα που κουράστηκες να κατακτήσεις στο παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην έχεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά παρόλο που εσύ συνεχίζεις και τρώγεσαι για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μην προκαλείς τους γύρω σου, είναι καλύτερα να αποδεχτείς πως οι ρυθμοί τους δεν θα συμβαδίσουν με τις δικές σου ανάγκες και να στηριχτείς στα πόδια σου για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει απαιτούν συγκέντρωση και κούραση, με ηρεμία και πνεύμα συνεργασίας. Σύντομα θα καταφέρεις να βγεις από αυτά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact