ΖΩΔΙΑ

Zώδια Τετάρτης 7 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποιες ειδήσεις σε βρίσκουν ξαφνικά, προκαλώντας εκνευρισμό και η ψυχραιμία σου εξαφανίζεται. Η ανησυχία δεν σου προσφέρει λύσεις, αντίθετα το πρόβλημα επεκτείνεται περισσότερο. Σκέψου ποιές είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και μην φοβάσαι να απαιτήσεις την ιεράρχησή τους .Η χρυσή τομή μπορεί να βρεθεί και θα φέρει ισορροπία στη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στο ζώδιο σου και ευνοεί την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η έντονη ανάγκη σου για ελευθερία φοβίζει τους γύρω σου καθώς την προβάλλεις με άσχημο και επιθετικό τρόπο. Η αποφυγή σου στο να δίνεις υποσχέσεις είναι μεν μία έντιμη αλλά όχι σωστή λύση αν θέλεις σοβαρούς ανθρώπους δίπλα σου. Σκέψου καλύτερα και βάλε τον εαυτό σου στη θέση των άλλων . Θα σε βοηθήσει η μερική έστω αναθεώρηση της στάσης σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ πρωτότυπες για την επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Συναντήσεις που θα προκύψουν σήμερα με σημαντικά πρόσωπα γίνονται αφορμή για νέα δραστηριότητες που εκφράζουν το δημιουργικό σου κομμάτι. Η καλή ενημέρωση θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε, αν θέλεις αυτό να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Ανανέωση έρχεται και σταθερή βελτίωση σε όλους τους τομείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Μπορεί να πεις πράγματα, που θα χάσεις σημαντικούς συνεργάτες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact