ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Τι θα φέρει ο Μάρτιος στο καθένα;

Ο Μάρτιος είναι εδώ και όλα τα ζώδια έχουν κάτι να περιμένουν τον πρώτο μήνα της άνοιξης.

Η πρώτη Έκλειψη του χρόνου (25/3 στο Ζυγό) μάς θυμίζει ότι οι σωστές ισορροπίες στις σχέσεις δεν είναι παιχνιδάκι, αλλά σοβαρή υπόθεση. Κατά τα άλλα, ένας τρυφερός Μάρτιος, με πληθώρα πλανητών στους ρομαντικούς Ιχθύς να υπόσχονται πως η αγάπη θα φέρει και φέτος την άνοιξη.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σού ψιθυρίζει υποσχέσεις για μια ελπιδοφόρα άνοιξη και ο Ερμής με την Αφροδίτη σου δείχνουν ένα-ένα τα πρακτικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να είναι όντως τέτοια. Για αρχή άσε στο παρελθόν όλους τους τοξικούς ανθρώπους, είτε ήταν φίλοι είτε εραστές. Ήρθε η ώρα να πιστέψεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο.

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ένα βήμα μπρος, δύο πίσω κάνεις αυτόν το μήνα με τον Ερμή στο ζώδιό σου από 11/3 να σε σπρώχνει προς τις επόμενες κορυφές που έχεις να κατακτήσεις, αλλά με τον μπαμπά Άρη, την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη να σε γεμίζουν με μια νοσταλγία (και έναν κάποιο μικρό θυμό) για το παρελθόν… Πάρ’ το απόφαση, πρέπει να πας πίσω για να πας μπροστά.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Εκεί που πονάς σε βαράει η Πανσέληνος, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κυριολεκτικά, στη σχέση σου με το σώμα σου και τη (λανθασμένη) πεποίθηση ότι ξέρεις καλύτερα και δεν χρειάζεσαι γιατρούς και εξετάσεις. Μεταφορικά, στις σχέσεις σου με φίλους και συνεργάτες. Ευτυχώς ο Δίας στο ζώδιό σου σιγουρεύει ότι ακόμα κι αν προκύψουν καβγάδες, θα βγεις νικήτρια.

Δίδυμοι
(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Με νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου ξεκινάει ο μήνας και συνεχίζεται με μια μανιασμένη ανάγκη να αποδείξεις πως σου αξίζουν όλα όσα έχεις καταφέρει. Ακόμα κι αν μερικές φορές χρειαστεί να φωνάξεις λίγο. Ακόμα κι αν ξεχάσεις τη Διδυμίσια διπλωματία σου κι αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι σαν ζώδιο της Φωτιάς. Ακόμα κι αν κάψεις μερικές γέφυρες.

Καρκίνος
(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αν ξαφνικά νιώθεις μια τρελή ανάγκη να κανονίσεις ταξίδι κάπου ονειρεμένα, μην ανησυχείς, δεν είσαι άρρωστη. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι α) όλο και κάποιο κομπόδεμα έχεις στην άκρη, β) κανείς απ’ τους πλανήτες δεν είναι ανάδρομος και γ) μπορεί να μάθεις πράγματα και να γνωρίσεις κόσμο σε αυτό σου το ταξίδι που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Είτε κανονίζεις γάμο είτε αποπληρωμή παλιών χρεών, αυτός ο μήνας θα χρειαστεί οργάνωση. H Νέα Σελήνη στις 10/3 σε βοηθά να βρεις τους συμμάχους και συνυπόγραφους που χρειάζεσαι και η Πανσέληνος στις 18/3 να λύσεις προβλήματα με κοντινούς φίλους. Α, και να θυμάσαι να αναπνέεις πού και πού και να μη σκέφτεσαι τι μπορεί να πάει στραβά. Χρήσιμο κι αυτό.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Έξοδα φέρνει ο μήνας, ειδικά προς το τέλος του. Και θα πληρώσεις. Οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται και σημαντικές επενδύσεις, άλλωστε, σε χρόνο, αισθήματα, πράξεις και χρήμα. Ευτυχώς, με τόσους πλανήτες στον 7ο οίκο σου, έχεις άφθονα σχεδόν όλα τα παραπάνω – και όσα δεν έχεις, είναι θέμα χρόνου να τα αποκτήσεις.

Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μια περίεργη Πανσέληνος σε χτυπάει ύπουλα. Η… μαμά Αφροδίτη αλλάζει γνώμη για το αν πρέπει να εστιάσεις στην πρακτικότητα ή στο ρομάντζο. Μια Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα, που μπερδεύει την πραγματικότητα με τις ψευδαισθήσεις. Πολλά ζητάει από σένα αυτός ο Μάρτιος, αλλά καμιά φορά η έξτρα πίεση μεταμορφώνει τους Ζυγούς σε διαμάντια.

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Εσύ πάλι βγήκες από τα σκοτάδια του χειμώνα με μια αναπάντεχη όρεξη για ζωή. Πάθος, αισιοδοξία και μια απίστευτη δημιουργική διάθεση σε κατακλύζουν όλο το μήνα, αλλά κυρίως στις 10 Μαρτίου. Άσε πίσω σου όλα εκείνα που δεν σε κάνουν να νιώθεις έτσι όπως νιώθεις τώρα, λαμπερή και ακαταμάχητη. Δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο από το τέλειο, ακόμη και για λίγο.

Τοξότης
(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το μάθημα του μήνα έχει να κάνει με την οικογένειά σου και πόσα πραγματικά σου έχει κληροδοτήσει. Βρίσκεσαι σε μια φάση πιο προσεκτική από ποτέ και πλέον έχει έρθει η ώρα να κοιτάξεις τις ρίζες σου με προσοχή και να αποφασίσεις ποιες θέλεις να κόψεις, ποιες να ποτίσεις και ποιες να μπολιάσεις για να γίνουν καινούρια δέντρα.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ένας έξτρα κοινωνικός Μάρτιος, με τον Άρη και την Αφροδίτη να σου γνωρίζουν (ή ξαναγνωρίζουν) σαγηνευτικούς ανθρώπους που καλείσαι να αποφασίσεις αν θα είναι απλά φίλοι σου ή και κάτι παραπάνω. Προσοχή όμως γύρω στις 25/3: όλα δεν είναι όπως φαίνονται στο γραφείο και κάποιοι «φίλοι» μάλλον πρέπει να μείνουν απλά συνεργάτες ή ούτε καν αυτό.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η ταχύτητα με την οποία θα πάρεις έξτρα χρήματα αυτόν το μήνα και θα τα ξοδέψεις χωρίς πολλά-πολλά είναι τρομακτική. Έχεις, όμως, περάσει πολύ καιρό απαρνούμενη τις πολυτέλειες που έχει πραγματικά ανάγκη η καρδιά σου για να γιάνει επειδή σκεφτόσουν (με τρόμο) το μέλλον. Ε, το μέλλον είναι τώρα και η πιο επικερδής σου επένδυση είσαι εσύ. Άρχισε να ποντάρεις στον εαυτό σου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact