ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου τον Μάιο

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, για όσο κρατάει η καραντίνα μπορείς να ελπίζεις μόνον σε τσιλημπούρδες του διαδικτύου, άντε και σε καμιά γειτόνισσα ή γειτονόπουλο που ξέμεινε από ζάχαρη και είπε να σε επισκεφθεί. Pas mal… Μόλις πέσουν οι μάσκες κι αρχίσουν τα φιλιά, ότι ήταν να κολλήσεις το κόλλησες, οπότε να απολαύσεις την συνέχεια.

Επιπλέον στην Πανσέληνο στις 7/5 αναμένεται και άφθονο σεξ, στην φαντασία σου φυσικά. Με το που θα γίνει ανάδρομη όμως η «Ωραία» φαίνεται να ξαναζωντανεύουν ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, τότε που αλώνιζες τα μπαράκια και τις εξοχές. Κι όπως είναι όλοι/ες μπαϊλντισμένοι/ες από την αναγκαστική συμβίωση με συζύγους, πεθερές κλπ, μπροστά σου ανοίγεται πεδίον δόξης και… απιστίας λαμπρόν!

ΤΑΥΡΟΣ

Αμφότερες οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα «ακουμπάνε» τα προσωπικά σου, με εντελώς διαφορετικές όμως προδιαγραφές. Η μεν Νέα Σελήνη στις 23/4 σου ζητά να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα, διαφορετικά να πάρει πόδι ότι πάλιωσε, πρόσεξε όμως μην… εκπαραθυρωθείς κι εσύ μαζί, η δε Πανσέληνος στις 7/5 σε βάζει σε μια ερωτική αναζήτηση που θα είναι πιο ευτυχής από μακριά, παρά από κοντά, με την φαντασία σου να συμπληρώνει τα υπόλοιπα.

Κατά τα άλλα, με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου, τα αισθήματα συνδυάζονται με παροχές και απολαύσεις, μέχρι τουλάχιστον στις 12/5 που θα γίνει ανάδρομη και θα σου κοπεί το «επίδομα» έρωτα. Για μια τέτοια στιγμή όμως υπάρχουν οι καβάτζες, έχεις δικαίωμα μάλιστα να τις «ξεκοκαλίσεις» μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η, φαίνεται μάλιστα να σου επιφυλάσσει γενναία «τσιμπούσια» με το ταίρι σου ή όποιον/α είναι διαθέσιμος/η τέλος πάντων. Στην Πανσέληνο βέβαια, που ο μήνας έχει εφτά κι όχι εννιά, είναι πιθανό να σε χτυπήσει κατακέφαλα η κλεισούρα και να αναζητήσεις αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Αντ’ αυτής της παροιμίας όμως σου έρχεται η άλλη: «Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο». Όπερ σημαίνει ότι μπορείς να φαντάζεσαι ότι θες αλλά από πρακτική εξάσκηση μηδέν, εκτός φυσικά από την «κατά μόνας». Στην συνέχεια, στις 12/5 η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη και αρχίζουν να σκάνε μύτη οι πρώην.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 23/4 το πάει φιρί-φιρί να αλλάξει το καθεστώς στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν είσαι κάπου βολεμένος/η, μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς. Ενδέχεται όμως να δρομολογηθούν και απελευθερωτικές αλλαγές στην περίπτωση που έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα όμοια ή θες να απαλλαγείς από ένα «τσιμπούρι» που σου έχει «φάει» την ζωή.

Η Πανσέληνος όμως είναι εκείνη που σου υπόσχεται ΤΙΣ συγκινήσεις και στην θετική εκδοχή θα ζήσεις μια «ονειρική» κατάσταση με το ταίρι σου. Στην αρνητική πάλι ονειρική θα είναι αλλά… μακριά από το ταίρι σου! Όσο για την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου «ψήνει» αργά αλλά… φλογερά μια «κρυφή» κατάσταση, μέχρι τουλάχιστον τις 12/5 που θα γίνει ανάδρομη και θα ενσκήψουν οι πρώην. Το πώς και αν θα τους/τις χωρέσεις όλους/ες μαζί είναι βέβαια ένα ζήτημα…

ΛΕΩΝ

Παρότι η Αφροδίτη θα συνεχίσει να σε τροφοδοτεί με γνωριμίες, οι καιροί είναι δύσκολοι για… πρίγκιπες και πώς να μην είναι δηλαδή με τον Κρόνο και τον Άρη απέναντί σου! Κι αν μεν είσαι μόνος/η, το πολύ-πολύ να αρχίσεις να περιφέρεσαι από την μια «πόρτα» στην άλλη, με κίνδυνο να «φας» πολλές κατακέφαλα, έχεις όμως μεγάλη καρδιά και θα το αντέξεις.

Χώρια που μετά τις 12/5 θα αρχίσουν να καταφθάνουν οι πρώην για παρηγοριά και τελικά θα μπλέξεις με τις πολλαπλές επιλογές. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε «αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις». Όσο για το φταίξιμο μπορεί να είναι δικό σου, δικό του/της ή του… κορωναϊού, σημασία όμως έχει να διατηρήσεις την αξιοπρέπειά σου και μην επαναλάβεις μελλοντικά τα ίδια λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για μια ακόμη φορά καλείσαι να πιστέψεις στο «ανέφικτο» ή σε ένα «θαύμα», η αλήθεια όμως είναι πως οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. 50 προς 1 και πολλά σου βάζω, εκτός πια κι αν έχεις μέσον στους ουρανούς κι ότι εύχεσαι γίνεται. Αυτό τουλάχιστον διατείνεται ο Ποσειδώνας που πιάνει στασίδι στα προσωπικά σου και σε τροφοδοτεί με πρόσωπα κι αισθήματα που «είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά» Το «δράμα» μάλιστα φαίνεται πως θα «ανέβει» κοντά στην Πανσέληνο στις 7/5, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να «πετάξεις στα σύννεφα» κι ας… πέσεις μετά!

Κατά τα άλλα η Αφροδίτη εξακολουθεί να σπέρνει έρωτες στο εργασιακό σου περιβάλλον, όταν μάλιστα γίνει ανάδρομη στις 12/5, μπορεί να ξανανάψει μια «φλόγα» με προϊστάμενο ή υφιστάμενο. Αν όμως κάτι τρέχει άμεσα με κάποιον/α «πρίγκιπα» μάλλον θα σου φύγει κι άντε μετά να περιμένεις με το γοβάκι ανά χείρας. Με τον Άρη απέναντί σου πάντως (μετά τις 13/5) αναμένονται τα πιο «ζουμερά».

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας δεν ξεκινάει καλά, αφού ο Κρόνος σου υπενθυμίζει πως η διπλωματία είναι μεν καλή στις δουλειές και τις γενικότερες συναναστροφές σου αλλά στα «τετ α τετ» δεν πιάνει μια. Ίσα-ίσα, που η μεσοβέζικη στάση σου γίνεται αιτία κι αφορμή για να απορριφθείς με συνοπτικές διαδικασίες, αφού στον 5ο ηλιακό οίκο σου καιροφυλακτεί και ο Άρης για να «σκουπίσει». Σκασίλα σου θα μου πεις, αφού έχεις καβατζωμένες 2-3 περιπτώσεις για αυτές τις δύσκολες ώρες, όμως θα μπορέσεις να τις χαρείς μετά τις 12/5 που η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη. Και δεν θέλω χαζά για αποκλειστικότητες…

Υπάρχουν ωστόσο και χειρότερα, να σου την βαρέσει δηλαδή η καραντίνα στο κεφάλι και να πας να μπλέξεις με κάποιον/α που ούτε σου ταιριάζει, ούτε πρόκειται να τα βρείτε ποτέ και μέχρι να τελειώσουν οι περιορισμοί να αναγκαστείς να υπομείνεις τα πάνδεινα, στο όνομα της… μη μοναξιάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο η Νέα Σελήνη στις 23/4, όσο και η Πανσέληνος στις 7/5 προσχεδιάζουν να σου κάνουν την ζωή άνω-κάτω και οφείλεις έγκαιρα να βρεις τους εμπνευστές αυτής της συμπαντικής συνωμοσίας, μπας και παρηγορηθείς. Το θέμα όμως είναι ότι η πρώτη σε τρελαίνει με τα «μείνε- φύγε» της, πιάνοντας εξ απήνης ακόμη και την καχυποψία σου, ενώ η δεύτερη σε βγάζει στο κλαρί για να ξεχαρμανιάσεις. Θα μου πεις και που είναι το κακό με αυτό;

Δεν υπάρχει κανένα, στην περίπτωση που δεν στοχεύεις σε μια μονιμότητα, επειδή όμως η… ταύτιση θα σε φάει, το πιθανότερο είναι να πιαστείς από τα μαλλιά σου, όπως κάνουν οι πνιγμένοι και μετά να την πληρώσει πάλι κάποιος/α αθώος/α, που θα «μασήσει» στα ερωτόλογά σου. Μπαίνει κι ο Άρης στους Ιχθύς (13/5), να τα πάθη, να κι οι ζήλειες. Το καλύτερο όμως στο φυλάω για το τέλος: Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σου κόψει το σεξ, μετά τις 12/5, εκτός πια κι αν το έχεις ήδη κόψει, οπότε έχεις μια ελπίδα να «αναστηθείς», έστω και για δύο μήνες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποια καραντίνα και ποιος κορωναϊός… Η Αφροδίτη απέναντί σου συνεχίζει να μαζεύει υποψηφιότητες κι αν σε φάει η πλεονεξία δεν θα προλαβαίνεις να κουτουπώνεσαι. Μάλιστα, μετά τις 12/5, που η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη, εκτός από τους/τις νυν, θα ενσκήψουν και πρώην, έτσι για να γίνει του Κουτρούλη ο γάμος.

Αν όμως είσαι καλό παιδί και λες «απελθέ απ’ εμού το ποτήριον τούτο», θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι μήπως ζήσεις το «έργο» από την άλλη πλευρά και πάνω που απολαμβάνεις τον έρωτα να αρχίσεις να ξύνεσαι από τα κερατάκια που θα φυτρώνουν ανεξέλεγκτα στο κεφάλι σου. Ειδικά κοντά στην Πανσέληνο στις 7/5 το «απιστία μου αμαρτία μου, λάθος μου μεγάλο» γίνεται σουξέ και μόνον ο περιορισμός στην κυκλοφορία μπορεί να το αποτρέψει μερικώς. Και γράφω μερικώς γιατί υπάρχει και το διαδίκτυο με τα ωραία του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάνω που πήγες να ηρεμήσεις, αφοσιωμένος/η στις δουλειές σου και στο πώς θα μαζέψεις τα λεφτουδάκια σου, που φεύγουν από παντού, έρχεται αυτός ο μήνας για να σε αποπροσανατολίσει εκ νέου με έρωτες και δήθεν προοπτικές στα προσωπικά σου. Ειδικά αυτή η καταραμένη Πανσέληνος στις 7/5 σκοπεύει να σε χορέψει στο ταψί και να υποκύψεις στα πάθη σου, με την συνέχεια να είναι περίπου γνωστή: Αυτομαστίγωμα, μέχρι να εξαλειφθεί οριστικά ο κορωναϊός!

Το κακό όμως έχει ξεκινήσει νωρίτερα με την η Νέα Σελήνη στις 23/4, που έχει τον Ουρανό και τον Κρόνο για παρανυφάκια. Το ένα ο άσπρος κύκνος και το άλλο ο μαύρος και βάλε από τώρα Τσαϊκόφσκι για να είσαι ασορτί με τις εξελίξεις, αν και ατυχώς για σένα το παιχνίδι είναι στημένο. Μονά-ζυγά χάνεις κι ακόμη κι αν νομίσεις ότι κέρδισες, πάλι χαμένος/η θα βγεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Ενώ κανείς δεν έχει σε υπόληψη το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, εσύ κάτι τέτοιες ευκαιρίες περιμένεις για να μεγαλουργήσεις, είτε στα φανερά, είτε πολύ περισσότερο στα κρυφά που είναι και το στυλ σου. Καντάρια ευτυχίας βρέχουν οι ουρανοί και σιγά μην δώσεις σημασία σε αποκλειστικότητες και πράσσειν άλογα. Το μοναστήρι να είναι καλά κι από καλόγερους βρίσκεις.

Αν βέβαια ανήκεις σε εκείνες τις ρομαντικές ψυχές που αρέσκονται να ζουν με τα ψέματα για να μην τους χαλάσει τον ειρμό η πραγματικότητα, το πιθανότερο είναι να περάσεις σούπερ στην φαντασία σου και μόνο, μακριά από όλα εκείνα που –φευ- φθείρουν το όνειρο. Μπορεί ακόμη να εμπιστευθείς πονηρούς άπιστους που σου πιπιλίζουν το μυαλό με αγάπες κι έρωτες, ενώ το έχουν εξάπορτο, ότι κι αν γίνει όμως, ο αγνός έρωτάς σου δεν θα υποκύψει σε ποταπές μικρότητες. Όταν βέβαια ξυπνήσεις, τότε τα ξαναλέμε…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact