ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 10 Οκτωβρίου

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές δραστηριότητες, αφού η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ανανεώνει τα ενδιαφέροντα σου. Επιπλέον σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, μπορεί να δεις μια βελτίωση στα οικονομικά σου, έστω και προσωρινή. Από πλευράς σου βέβαια καλό είναι να προχωρήσεις σε έναν καταμερισμό εργασιών καιυπευθυνοτήτων, βοηθώντας και τους άλλους να καταλάβουν ότι «ο μηδέ εργαζόμενος, μηδέ εσθιέτω»!
Ερωτικά
Προσφορές… υπάρχουν και μάλιστα αρκετές, για την ώρα όμως όλα φαίνεται να εξαντλούνται σε συζητήσεις και διαβουλεύσεις, που δεν έχουν μια ξεκάθαρη προοπτική. Μην βιαστείς πάντως να προσφέρεις «γην και ύδωρ» μέχρι να «δέσει» το γλυκό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους, οι εξελίξεις τρέχουν… γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις. Έχοντας όμως για σύμμαχο σου την λογική σου και τις πρακτικές ικανότητές σου, μπορείς να τους/τις «συνετίσεις», κερδίζοντας και την αναγνώρισή τους προς το πρόσωπό σου. Και σε αυτό θα σε βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αφού έχει τον τρόπο να σε κάνει συμπαθή ακόμη και στους πιο δύσκολους χαρακτήρες!
Ερωτικά
Μέσα στις αρκετές δουλειές που σε περιμένουν, σίγουρα θα υπάρξει χρόνος και για ένα «πλησίασμα» που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα δώρο ως ένδειξη… καλής θέλησης αλλά τσέκαρε μήπως το «πρόσωπο» είναι ήδη δεσμευμένο!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Αν η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε κάνει να περιφέρεσαι από εδώ κι από εκεί ή να αναλώνεσαι σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε προσανατολίζει σε πιο πρακτικά θέματα, όπου μάλιστα θα χρειαστείς και την συνδρομή των ειδικών, αφού… αποκλείεται να τα ξέρεις όλα! Ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία να φροντίσεις για την υγεία και την διατροφή σου υπό την επίβλεψή τους. Παράλληλα, μια προσωπική σου υπόθεση μπορεί να λάβει νέα τροπή, ύστερα από την αποκάλυψη ενός μυστικού.

Ερωτικά
Σήμερα είναι μια ημέρα προετοιμασίας ή διαβουλεύσεων κι αφού είσαι ειδικός στο «ψήσιμο», κάνε λίγη υπομονή και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα «πέσει» στην αγκαλιά σου, σαν… ώριμο φρούτο! Αν βέβαια βιάζεσαι, τότε δράσε μυστικά και θα δικαιωθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Αν πραγματικά θέλεις να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό θέμα σου, καλό είναι να μην αγνοήσεις κάποιες πληροφορίες που θα μάθεις από άτομα που κινούνται στον χώρο και γνωρίζουν πολλά. Επιπλέον, με την Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να κερδίσεις περισσότερα εφαρμόζοντας έξυπνες λύσεις ή κάνοντας τα αναγκαία… παζάρια! Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα συμβάλλει σε μια χρήσιμη φιλία ή σε οφέλη μέσα από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως μάλιστα να συνάψεις και μια μυστική συμφωνία.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεθείς πολύ… κοντά με έναν φίλο ή μια φίλη κι αν υπάρχει κοινή βούληση, μπορεί η σχέση σας να γίνει πιο στενή στην πράξη. Σε κάθε περίπτωση όμως φαίνεται να απουσιάζει η διάρκεια, οπότε δες το σαν κάτι προσωρινό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σου υπόσχεται μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Επιπλέον, καλείσαι να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», αφού για να πετύχεις τους στόχους σου θα χρειαστείς και την συνδρομή των άλλων. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, οφείλεις να γίνεις πιο πρακτικός/η και ρεαλιστής στις επαγγελματικές κινήσεις σου, ώστε να βγεις «ασπροπρόσωπος/η» στα μάτια ενός πρόσωπου που σε υποστηρίζει.

Ερωτικά
Καλές είναι οι συζητήσεις, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι οι άλλοι συνήθως τις θεωρούν ως μια ενδιαφέρουσα ένδειξη φιλίας και όχι ερωτικού ενδιαφέροντος. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια πιο στενή σχέση, μην αφήσεις τα πράγματα να «αιωρούνται».Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact