ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 10 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών που ενδεχομένως η μια να μην έχει καμία σχέση με την άλλη, ωστόσο, ο επαγγελματισμός και η ειδικότητα σου στις λεπτομέρειες θα σε δικαιώσουν, κλείνοντας τα στόματα εκείνων που κάνουν τους… έξυπνους! Αν μάλιστα διαθέτεις και κάποιες τεχνικές γνώσεις, τότε η συνδρομή σου στην επίλυση ποικίλων προβλημάτων θα είναι καθοριστική και μάλιστα με το αζημίωτο. Επιπλέον, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα συμβάλλει σε μια ευχάριστη επαφή ή μετακίνησή σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία σε ταξίδι ή στο… διαδίκτυο είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις για σήμερα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου μια σειρά από πρακτικές λεπτομέρειες που θα κάνουν την σχέση σας πιο λειτουργική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να «παίξεις» με ανθρώπους και καταστάσεις, χωρίς να δεσμεύεσαι για κάτι. Επιπλέον μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, πολλαπλασιάζοντας τις ευχάριστες στιγμές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματός σου, ενώ μπορεί να πάρεις κι ένα δώρο. Ωστόσο καλό είναι να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου συμφέροντα, αφού με αυτόν τον τρόπο θα χάσεις κάτι που τυπικά δικαιούσαι.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι εξελίξεις τρέχουν και τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλάζουν διαρκώς. Καλό είναι λοιπόν να κάνεις την κίνηση σου όταν πια θα είσαι σίγουρος/η για αυτόν/ην που θέλεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αρκέσου σε ένα… αβλαβές φλερτ!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους τείνει να σε «ξεβολέψει», δημιουργώντας διαρκώς νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν έχεις στον νου σου ένα συγκεκριμένο πλάνο, μπορεί να χάσεις την μέρα σου αγόμενος/η και φερόμενος/η από τα καπρίτσια των άλλων. Επιπλέον, όσο κι αν… αντιπαθείς τους τεχνοκράτες, αυτή τη φορά μπορούν να σου φανούν πραγματικά χρήσιμοι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, κάτι που θα έχεις ορατές συνέπειες και στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Για άλλον/η ενδιαφέρεσαι, άλλος/η σε πολιορκεί και πραγματικά δεν ξέρεις αν θα πρέπει να γελάσεις ή να… κλάψεις με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα περάσεις άσχημα, οπότε «ούτε γάτα, ούτε ζημιά»!
astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact