ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης 13 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είσαι άτομο πάρα πολύ ευγενικό, Αιγόκερε, αλλά μερικές φορές αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις με υπεροψία και θέλεις να γίνεται το δικό σου. Καλά γενικώς κάνεις, αλλά πρέπει να ξέρεις που ακριβώς κινείσαι. Έχεις το δικό σου τρόπο σκέψης κι αυτό σε βοηθά συνήθως να βγαίνεις από το αδιέξοδο. Σήμερα, πρέπει να δράσεις με πρακτικότητα, για ν’ αντιμετωπίσεις καταστάσεις, που μπορεί να είναι λίγο δύσκολες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Αιγόκερέ μου, και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν να πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν αξιοπρόσεκτα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Είσαι άτομο ξεχωριστό, Υδροχόε, και τραβάς τη ζήλια πολλών ανθρώπων. Σήμερα, θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς πώς να χειριστείς μερικές ανάλογες καταστάσεις και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει σε σωστό δρόμο, για να είσαι κερδισμένος σε αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας ή την επισημοποίησή της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Υδροχόε, αλλά σήμερα καλό είναι, να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, απαιτεί προσεκτικό χειρισμό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα δείξεις δυναμισμό, για να λύσεις θέματα, τα οποία σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είσαι ένα άτομο πάρα πολύ φιλικό κι αυτό θα σου ανοίξει τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μετά από αρκετή αναζήτηση, θα βρεις το σωστό τρόπο να πράξεις. Σήμερα, θα καταφέρεις να πάρεις αναγνώριση, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες υποχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ρομαντισμός κι ο ερωτισμός σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να προγραμματίσεις τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε αργότερα να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις κι επαφές στη δουλειά σου, Ιχθύ. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν πάντως προτάσεις που μπορεί να βοηθήσουν τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact