ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης 13 Νοεμβρίου

Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα, την προκλητικότητα και την έλλειψη ψυχραιμίας σήμερα! Η Σελήνη στον Υδροχόο Τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως φέρει αναπάντεχες εντάσεις σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αντιστρέφεται σήμερα, Κριέ, το κλίμα που είχε δημιουργηθεί τελευταία και σε είχε κάνει να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η αισιοδοξία σου επιστρέφει και ψάχνεις τρόπους να διορθώσεις σφάλματα που είχαν γίνει στο παρελθόν. Είχες υποτιμήσει λίγο τον εαυτό σου κι αυτό ουσιαστικά ήταν που σου είχε δημιουργήσει προβλήματα σε υποθέσεις, τις οποίες ήθελες να τελειώσεις. Η δυναμική σου πλευρά δείχνει πλέον να έχει επιστρέψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Προσπάθησε να έρθεις περισσότερο κοντά του για να ξεπεράσετε κάποια μικρά προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Κριέ, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η κούραση, Ταύρε μου, σε κάνει να γίνεσαι διστακτικός και να οπισθοδρομείς. Δεν παίρνεις εύκολα απόφαση να κάνεις αλλαγές κι έτσι μένεις στάσιμος. Το ευτύχημα για σένα είναι, ότι ένα φιλικό σου πρόσωπο δε σε αφήνει σε ησυχία και θα προσπαθήσει να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά που έχεις βρεθεί. Κατανοείς επιτέλους ότι για να πετύχεις, θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να ρισκάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι αρνητικά, Ταύρε, κάποιες καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου. Με τη συζήτηση που σήμερα θα κάνεις με το ταίρι σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, οι προτάσεις που θα έρθουν, αλλά κι οι υπάρχουσες συνθήκες, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις πάντως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει γρήγορα να καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ό,τι θεωρούσες δεδομένο, Δίδυμέ μου, σήμερα δείχνει πως αρχίζει να γίνεται ζητούμενο. Η εμπιστοσύνη που έδειξες στο παρελθόν σε φιλικό σου άτομο, θα χρειαστεί να αναθεωρηθεί. Φαίνεσαι πάντως, πως αποφεύγεις τον πανικό και τελικά καταφέρνεις να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Το οικογενειακό σου περιβάλλον είναι έτοιμο να σου προσφέρει στιγμές, που θα σε κάνουν να αισθανθείς σιγουριά και ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά, Δίδυμε, δηλαδή να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Τρυφερότητα κι ερωτισμό διαθέτεις, οπότε εξωτερίκευσέ τα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί σήμερα να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, Δίδυμε, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, δε θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Θα υπάρξουν σήμερα, Καρκίνε, κάποια μικρά προβλήματα από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Στην πραγματικότητα, άλλα θ’ ακούς και άλλα θα συμβαίνουν. Φρόντισε να ξεχάσεις τη συναισθηματικότητά σου και να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση ή να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Καρκίνε, και να του πεις αυτά που σ’ εκφράζουν και θέλεις, ώστε να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, διαφορετικά ίσως να κάνεις κινήσεις, τις οποίες στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν κάποια ισορροπία και μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact