ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 17 Ιουλίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να διευθετήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, είτε πρόκειται για μια υποχρέωση απέναντί σου, είτε για μια δική σου υπόσχεση που για κάποιους λόγους δεν τηρήθηκε. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία παλαιών αντικειμένων αξίας ή μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις για την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι καιροί είναι δύσκολοι για… δεσμευμένους! Οι «καμπάνες» της ανανέωσης κτυπούν δυνατά και είτε πρόκειται για κάτι νέο, είτε για την αναβίωση μιας παλιάς ιστορίας, ο πειρασμός θα είναι μεγάλος, ίσως και ακατανίκητος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα φροντίζουν για την ξεκούρασή σου αλλά και για το να πληροφορηθείς έγκαιρα για κάποιες κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και στοχεύουν στην επαγγελματική «αποδυνάμωσή» σου. Σε αυτό μπορεί να συνδράμει ο ενεργός Χείρωνας, που δείχνει πρόθυμος να σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες μέσω ενός προσώπου με το οποίο είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βάζει σε «πειρασμό», ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνέδεε κάτι στο παρελθόν. Επειδή όμως «ο έρωτας δεν είναι παιδί της λογικής», φρόντισε να μην σπαταλήσεις τον χρόνο σου με σκέψεις που υπαγορεύονται από την ανασφάλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζουν την κοινωνική σου ζωή, προσθέτοντας νέα μέλη στην αυλή σου! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να επανεξετάσεις μια επαγγελματική και οικονομική προοπτική του παρελθόντος, αφού είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει αποδοτικές διεξόδους. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να λάβεις συγκεκριμένα μέτρα, ώστε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, απλά διασκέδασέ το με καλή παρέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Επαφές και συναντήσεις με γνώριμα από το παρελθόν σου πρόσωπα μπορεί να σου θυμίσουν πολλά αλλά και να λύσουν κάποιες απορίες σου για τα «πώς» και τα «γιατί» μιας παλιάς σου υπόθεσης. Παράλληλα όμως, ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, πολύ περισσότερο που μέσα στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας μπορεί να επανακάμψει δριμύτερη μια παρελθούσα «απειλή» για τα συμφέροντα σου.

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σου εμφυσά πολύ δυνατά συναισθήματα, σε αυτήν την φάση όμως οφείλεις να επικεντρωθείς περισσότερο στις προοπτικές αναβίωσης μιας παλιάς σχέσης ή στην συναισθηματική ενδυνάμωση μιας τρέχουσας, παρά να αναζητάς κάτι εντελώς νέο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθούν να ταξιδέψεις ή να απαλλαγείς από τις έγνοιες της καθημερινότητας μέσα από διασκεδαστικές παρέες παιχνίδια και αναζητήσεις. Παράλληλα, με την συνδρομή του Χείρωνα, ίσως ρυθμίσεις ένα περιουσιακό σου θέμα, ξεκαθαρίζοντας συνάμα και την σχέση σου με ένα οικείο σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλιό αντικείμενο αξίας ή ασχοληθείς με την ανάπλαση ενός χώρου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε «ψήνει» να αφεθείς σε μια περασμένη αλλά όχι ξεχασμένη αγκαλιά, ίσως μάλιστα να την βρεις κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης σου. Μπορεί όμως απλά να λάβεις ένα μήνυμα από μια παλιά σου σχέση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact