ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 17 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, η διαχείριση των διαθέσεών σου φαίνεται να είναι ένα δύσκολο πρόβλημα! Έχοντας την τάση να εμπλέκεις το συναίσθημα στις υποθέσεις σου, μπορεί εύκολα να βρεθείς και χαμένος/η και απογοητευμένος/η από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης. Στον αντίποδα, έχεις να ωφεληθείς πολλά από την αναβίωση μιας δραστηριότητας που τελικά δεν έχει κλείσει ακόμη τον κύκλο της.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η απόφαση σου να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να σου ξυπνήσει ευχάριστες μνήμες και να συνδυαστεί με μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Αν όμως είσαι δεσμευμένος, τότε μάλλον θα βρεθείς σε δίλημμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα τονίζει τις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις, παράλληλα όμως οι εξωτερικές πιέσεις που δέχεσαι, δείχνουν να είναι υπεράνω των δυνάμεών σου και δεν θες πολύ να δώσεις μια και να τα διαλύσεις όλα! Καλό είναι ωστόσο να βρεις την δημιουργική διέξοδο που χρειάζεσαι, αναβιώνοντας μια δραστηριότητα που αποδείχθηκε επωφελής στο παρελθόν κι έχει ακόμη να σου δώσει πολλά.

Ερωτικά
Ενώ όλα δείχνουν «τακτοποιημένα», η εμφάνιση ή… επανεμφάνιση ενός προσώπου με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, ξυπνώντας μέσα σου ανεκπλήρωτους πόθους και επιθυμίες που είχες βάλει στο περιθώριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου, σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, ώστε να βρεις τα αίτια μιας δυστοκίας του παρόντος. Επιπλέον, με την συνδρομή της Σελήνης στον Αιγόκερω, ίσως έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή απλά να συμμετάσχεις σε ένα συγκινητικό reunion. Την ίδια στιγμή ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου, αρκεί να προσπαθήσεις κι εσύ γι’ αυτό.

Ερωτικά
Κάτι νέο υπάρχει στον ορίζοντα κι είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις. Επειδή όμως φαίνεται να μην έχεις ξεμπερδέψει ακόμη με μια πρότερη κατάσταση, δες το περισσότερο σαν μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική, που σίγουρα θέλει τον χρόνο της για να «δείξει».Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact