ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 2 Οκτωβρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με εσένα να έχεις πολύ καλή οργάνωση, ωστόσο θα αναγκαστείς να ασχοληθείς και με πράγματα που δεν τα είχες στο πρόγραμμα και αυτό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Υπάρχει κάποιο οικογενειακό θέμα και σε προβληματίζει πάρα πολύ. Εάν δεν κάτσεις να μιλήσεις με το εμπλεκόμενο άτομο δεν θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σ’αυτά που θέλεις. Φρόντισε να το κάνεις γρήγορα, γιατί αυτά τα ζητήματα δεν παίρνουν αναβολές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσα που στο παρελθόν μπορεί και να σε κούραζαν. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις να παίρνουν την φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά υπέροχα, ερωτικά απολαυστικά … Αφροδίτη και Άρης από το ζώδιο σου βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα επομένως αναμένεται να έχεις πολύ σημαντικές επιτυχίες σε ότι και να κάνεις! Έρωτας, δημιουργικότητα, κατακτήσεις, επιτυχίες αλλά και ευκαιρίες για να μπορέσεις επιτέλους να ανεβάσεις τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με συνεργάτες. γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο σου και το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει με την διάθεση να ανοιχτείς και να εκφράσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου! Παράλληλα οι θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα, σε βοηθούν να μπορέσεις να επικεντρωθείς καλύτερα στους στόχους σου αλλά και να ξεπεράσεις αδυναμίες του παρελθόντος! Η συμβουλή της ημέρας; Ξεκουράσου και λίγο Ζυγάκι μου το έχεις ανάγκη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς και εσύ να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Έχεις ασυνήθιστη διάθεση, έτσι δεν είναι; Καθόλου συνηθισμένη για τις τυπικές σου επιδιώξεις: πάρτι, γέλιο με φίλους και συζήτηση με νέους ανθρώπους. Μην το κάνεις σήμερα γιατί υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί χρόνος κάποια στιγμή για να κάνεις αυτό που θέλεις και να αισθανθείς άνετα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν φιλικά άτομα, γιατί θα κάνεις λάθη που δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact