ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 2 Οκτωβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις, αφού το βάλεις στο μυαλό σου. Και το μυαλό σου σίγουρα γυρίζει τώρα, επειδή έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μην προσπαθήσεις να τα αποφύγεις, γιατί απολύτως τίποτε άλλο δεν θα σε καθησυχάσει. Σε βεβαιώνω πως με ότι καταπιαστείς σήμερα θα έχεις την απόλυτη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Δευτέρα σήμερα Αιγόκερε και μπορώ να πω ότι είσαι από τα κερδισμένα ζώδια της ημέρας. Αυτό γιατί; Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα! Διαθέτεις την δύναμη και την αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ! Παράλληλα κάποιες ειδήσεις θα σε κάνουν να νιώσεις το αίσθημα της ανταμοιβής και της ολοκλήρωσης! Κανένα εμπόδιο δεν θα μείνει απροσπέραστο λοιπόν ….

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνεις μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σου, κάνοντας ένα βήμα πίσω όταν σου είναι αδύνατη η επαφή με τα άτομα γύρω σου! Ζητήματα οικονομικά και γραφειοκρατικά φαίνεται ότι θα πορευθούν προς όφελός σου! Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος….

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή , προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact