ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 21 Αυγούστου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Είσαι περισσότερος φιλόδοξος, παρά κυριαρχικός, Λέων, έχεις λαμπρές ιδέες, τις οποίες δε διστάζεις να εφαρμόσεις άμεσα. Επιμένεις με σταθερότητα στους προσωπικούς σου στόχους, επιδιώκεις τη διάκριση, την προβολή και την πρωτιά, αλλά μ’ έναν τρόπο όχι τόσο εγωιστικό ή εκκεντρικό, αλλά περισσότερο δημιουργικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και μαζί ν’ αντιμετωπίσετε όποιες αναποδιές τελευταία σας ταλαιπωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, επειδή θα γίνουν λάθη από άλλους και μετά θ’ αγωνίζεσαι εσύ, για ν αντιμετωπίσεις τις επιπτώσεις τους. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το χαμόγελο είναι πάντα στα χείλη σου, Παρθένε, και δεν το βάζεις εύκολα κάτω στις δυσκολίες. Θεωρείς ότι κάθε εμπόδιο στη ζωή εμφανίζεται για να μας δώσει ένα μάθημα και μ’ αυτό τον τρόπο τολμάς να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο, διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία σου! Έχεις καλή μόρφωση, εμπλουτίζεις διαρκώς τις γνώσεις σου και διαθέτεις ευρύ κοινωνικό κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή, Παρθένε μου. Μίλα στο σύντροφό σου και άφησέ τον να προσπαθήσει να σε κάνει χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα, ενώ είναι ευκαιρία να διορθώσεις πολλές παλαιότερες, προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά θέματα θα κινηθείς θετικά, αρκεί να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον και να κάνεις σωστή διαχείριση των πόρων σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Είσαι το άτομο, Ζυγέ, που κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα ξεχωρίζεις για την πρωτοτυπία σου κι αδυνατείς να υποχωρήσεις ή να συμβιβαστείς με οτιδήποτε σου στερεί την ελευθερία έκφρασης. Στη ζωή σου επιδιώκεις να υπάρχει πάντα δράση, εξέλιξη, περιπέτεια κι αλλαγή, οπότε σήμερα μπορείς πανεύκολα να προσαρμοστείς σε κάθε νέα συνθήκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχουν καλή εξέλιξη. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος και να προετοιμαστείς για το αύριο, αφού με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα βρεθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να αποφύγεις ενέργειες, που φέρνουν ρίσκο στα υπάρχοντα κέρδη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Έχεις καλούς τρόπους, Σκορπιέ, κι επιζητάς στη ζωή σου να υπάρχει η γαλήνη, η αρμονία, η ομορφιά, αλλά και, προπάντων, η σταθερότητα. Προτεραιότητά σου είναι να τελειώσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Σήμερα, θα αργείς κάπως να πάρεις αποφάσεις, επειδή θέλεις κάθε επιλογή σου να είναι κι η σωστή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις, Σκορπιέ, παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Δώσε ακόμη περισσότερα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Μπαίνεις σε μια περίοδο, που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact