ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 21 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Πρόσεξε τα λόγια σου σήμερα, Κριέ μου, αφού κάποια παρερμηνεύονται και ειδικά στις φιλικές σου σχέσεις, μπορεί να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση που εσύ καθόλου δεν περιμένεις, αλλά πρέπει να διαχειριστείς. Φρόντισε με τη διαλλακτικότητα που έχεις, να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Κριέ, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, οπότε μη βλέπεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Δεν είναι εύκολο, Ταύρε μου, να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου, μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας που σου διαταράσσει την προσοχή. Μη φέρνεις όμως στο σπίτι σου τα προβλήματα που έχεις έξω από αυτό, με αποτέλεσμα να τα σκέφτεσαι σε ώρες που χαλαρώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις στην ερωτική σου ζωή, Ταύρε, και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε τα αισθηματικά σου ν’ απογειωθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες, Ταύρε, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπάρχει στο δρόμο σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε πιέζουν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Έχεις δίψα για εξέλιξη, δράση και δημιουργία, Δίδυμε. Βιάζεσαι να τα ζήσεις όλα εδώ και τώρα. Βάζεις στόχους και κινείσαι γρήγορα, τολμηρά, αποφασιστικά και άκρως δυναμικά για να τους κατακτήσεις. Δεν σε τρομάζουν τα εμπόδια, αλλά ούτε και το ρίσκο. Αυτό που δε θέλεις είναι η ήττα κι ο περιορισμός της ελευθερίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, για να μην προκύψουν προβλήματα από το μηδέν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά κι η ένταση που θα έχεις, θα βρεθούν σήμερα ψηλά. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό, καλά κάνεις. Αυτό που δεν κάνεις καλά, είναι τα ασταμάτητα έξοδα και μάλιστα για αγορές που δε σου χρειάζονται

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Θέλεις τα πάντα να γίνονται στους δικούς σου, γρήγορους ρυθμούς, Καρκίνε, δε συμβιβάζεσαι, βαριέσαι πολύ εύκολα κι επιδιώκεις στη ζωή σου την αλλαγή και το νέο ξεκίνημα. Έχεις ηγετικές τάσεις, είσαι ακούραστος, αλλά, δυστυχώς, κι η έλλειψη υπομονής είναι βασικό χαρακτηριστικό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εξέλιξη των αισθηματικών σου, Καρκίνε, ορίζεται από σένα. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς πια και αντιμετωπίζεις προβληματικές καταστάσεις, τις οποίες στο παρελθόν αδυνατούσες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οικονομικές συζητήσεις και μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές, τις οποίες έχεις χτίσει με πολύ κόπο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact