ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 22 Ιανουαρίου

Χαρά και Τύχη που προέρχεται από Έρωτα αλλά και Χρήμα! Μεγαλειώδης η Σύνοδος Αφροδίτης-Δία και δίνει ερωτική και οικονομική επιτυχία στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, Κριέ, μπορείς να δώσεις λύσεις σε όσα δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει, όπως και κάποια σχέδια σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου. Να ξέρεις ότι στο τέλος η επιτυχία θα είναι δική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει, Κριέ, σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα χαλαρά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν και καλυτερεύουν. Πρόσεξε σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου, Ταύρε. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα τα οποία πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, Ταύρε, που πρέπει να τα εκφράσεις στο ταίρι σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, διότι με τον ερωτισμό που διαθέτεις, σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Ταύρε. Σε συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα μπορείς να προχωρήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις, για να σε ικανοποιήσουν. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μπορείς σήμερα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, Δίδυμε, και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία. Καταφέρνεις να βρίσκεις κέντρο τους στόχους που έχεις θέσει από το παρελθόν. Θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Με ό,τι καταπιαστείς όμως, θα το καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και, πάνω από όλα, δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, πρόσεχε στις αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ξεκινάς τη μέρα σου, Καρκίνε, με έντονη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου. Μην κάνεις κάποια υπερβολή και μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν κάνεις καθόλου καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου, Καρκίνε, θα ξεπεραστούν. Δείξε περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη, Καρκίνε, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Χρηματικές συναλλαγές, γενικώς, και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact