ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, Τοξότη, και νιώθεις ασφάλεια. Μπορεί μια μερίδα των συγγενών σου να μη σου προσέφερε αντίστοιχα στο παρελθόν, αυτά όμως έχουν πλέον τελειώσει και το αύριο σου επιφυλάσσει ανταμοιβές για την καλή σου πρόθεση και την ανθρωπιά στη συμπεριφορά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης στο ζώδιό σου, Τοξότη, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί κανένας να σε συγκρατήσει! Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη σταματάς την αναζήτηση, διότι η εύνοια της Αφροδίτης τώρα σου επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να μη σε πιάσει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να ανταπεξέλθεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι πλανήτες, Αιγόκερε, σου χαρίζουν την εύνοιά τους και σου προσφέρουν την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου για εξέλιξη και πρόοδο, σε όλους τους τομείς. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει τις δημιουργικές σου ιδέες, που πρέπει να οδηγηθούν στην πραγματοποίησή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερέ μου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου θα πάει πολύ καλά, Αιγόκερε. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, θα αυξηθούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, Υδροχόε μου, με πολλά ζητήματα που δε σε αφορούν άμεσα. Μην επιτρέψεις να σπαταληθεί πολύτιμος προσωπικός σου χρόνος στην αναζήτηση λύσεων για ξένα προβλήματα. Πλέον, ο καθένας πρέπει να αναλάβει οριστικά τις ευθύνες του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Υδροχόε, και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά στο σημερινό πρόγραμμά σου, Υδροχόε μου, κι εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Οφείλεις, λοιπόν, να ετοιμάσεις ένα πλάνο και να δώσεις προτεραιότητα, στα θέματα που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σύντομα θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, Ιχθύ, και να οδηγηθείς στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Η ικανοποίηση που θα γευτείς είναι ανάλογη του μεγάλου κόπου και της επίμονης προσπάθειας που έδειξες. Ετοιμάσου δεχτείς τα οφέλη!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις δημιουργικό πνεύμα, Ιχθύ, και μπορείς να ξεπερνάς τα προβλήματα στη σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Ιχθύ, και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στη δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα βοηθήσουν, να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Στα οικονομικά σου, ορισμένα προβλήματα του παρελθόντος θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact