ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, αλλάζει ξαφνικά και μια κρίση σε βρίσκει σε πολύ δύσκολη θέση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να βάλεις σε τάξη όσα εξαρτώνται από σένα, τώρα που υπάρχει χρονικό περιθώριο. Να είσαι σε ετοιμότητα για να καταφέρεις μακροπρόθεσμα να αντιμετωπίσεις πλήρως τα εμπόδια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, Κριέ μου, αυτό όμως δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου, καθώς με τέτοια συμπεριφορά θα έρθει η απομάκρυνση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Κριέ, στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για ακόμη μία φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για βελτίωση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου, ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις διαρκώς δυσκολεύουν, Ταύρε, εξαιτίας της τεράστιας ασυνέπειας τρίτων προσώπων, που αντιμετωπίζεις. Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και σε γυρίζουν διαρκώς πίσω, φέρνοντας πολλά εμπόδια. Δείξε ψυχραιμία και μην υπερβάλλεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα άστρα δείχνουν πως έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα, Ταύρε. Καλό, λοιπόν, είναι, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε κάποιες καταστάσεις να ισορροπήσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ταύρε μου, είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς όμως να προχωρήσεις σε προσεκτικές χρηματικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί διαρκώς, Δίδυμε, με αμέτρητες υποχρεώσεις, γεγονός που φέρνει σε δεύτερη θέση τις προσωπικές σου ανάγκες, οι οποίες παραμένουν ακάλυπτες. Μην υπερβάλλεις, αλλά προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε όσα χρειάζονται άμεση κάλυψη και άφησε τα υπόλοιπα στο χρόνο τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά τα πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σας. Θα δεις μετά, ότι όλα θα είναι καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, Δίδυμε, που είναι μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται. Μην απαντήσεις σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, πριν τις μελετήσεις καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Νέα στοιχεία για μία σοβαρή υπόθεση που σε απασχολεί, Καρκίνε, έρχονται στην επιφάνεια και σου αλλάζουν τελείως τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του ζητήματος. Τώρα ανοίγεται μπροστά σου μια νέα προοπτική, που σε οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα. Μη βιάζεσαι όμως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Καρκίνε μου, το έντονο ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι όμως και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για το παραμικρό στη δουλειά σου, Καρκίνε, αφού έχεις δρομολογήσει τα θέματά της με τόσο καλό τρόπο, που όλα θα κινηθούν ικανοποιητικά. Στα οικονομικά σου, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα, που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ανάγκη σου για επικοινωνία, Λέων, σε οδηγεί σε απότομες επιλογές. Πρόσεξε περισσότερο, αφού δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όπως φαίνονται και υπάρχει περίπτωση να εμπλακείς σε περιπέτειες. Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια, για να αποφύγεις τον κίνδυνο. Η κοινωνικότητά σου θα σε εμποδίσει να οδηγηθείς στη μοναξιά που φοβάσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να καλυτερεύσεις πολλές, κάπως προβληματικές, καταστάσεις που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων μου, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου, Παρθένε. Προφανώς, δεν γνωρίζεις κάποια νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πως να κινηθείς. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και παρατήρησε προσεκτικά τις λεπτομέρειες, καθώς μέσα σε αυτές θα βρεις τη σωστή εξήγηση για όσα συμβαίνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς, Παρθένε μου, η ερωτική σου διάθεση σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη! Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σταματούν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε, λοιπόν, τώρα, που οι συνθήκες μέρα με τη μέρα θα βελτιώνονται, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μία φιλική σου κατάσταση, Ζυγέ μου, έχει φτάσει σε σημείο, από το οποίο μόνο μία ανατροπή μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις. Μην αργήσεις να την πραγματοποιήσεις, αφού όλα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν προς το χειρότερο. Δεν αξίζει να ανέχεσαι συμπεριφορές που σε θίγουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σήμερα σε ευνοούν, Ζυγέ, και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου! Θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της δουλειάς σου, Ζυγέ μου. Προσπάθησε, λοιπόν, να μη χαλάσεις κάτι, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που σήμερα θα έχεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τα πολλά έξοδα και έχε προγραμματισμό για να αντιμετωπίσεις τις υποχρεώσεις, που φαίνεται να σε δυσκολεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Σκορπιέ μου, να ξεκαθαρίσεις όσα βρίσκονται σε αβεβαιότητα και να πάρεις αποφάσεις για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί ολοκληρωτική αλλαγή πορείας. Πολλές φορές χρειάζεται να αποχωριστείς κάτι, προκειμένου να έρθει εκείνο που σου αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Σκορπιέ, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που ίσως σε κάνουν να προβληματίζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, αρκεί σήμερα να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις, και ειδικά αυτές που έρχονται από το παρελθόν. Προσπάθησε να ισορροπήσεις οικονομικά σου, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact