ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 28 Αυγούστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ζεις με τον φόβο της απόρριψης, Σκορπιέ μου, και για ασφάλεια κλείνεσαι στον εαυτό σου. Με αυτό που κάνεις, εμποδίζεις την εξέλιξή σου. Πρέπει να πιστέψεις σε σένα και στην αξία σου, να δυναμώσεις και να δημιουργήσεις τις αλλαγές στη ζωή σου που θα σε κάνουν να νοιώσεις τη σιγουριά που τόσο χρειάζεσαι, για ν’ ανοίξεις επιτέλους τα φτερά σου και να πετάξεις σε νέους ορίζοντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις σήμερα αρκετά καλά με το σύντροφό σου, Σκορπιέ. Πρέπει όμως να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, διότι δε θα έχουν καλό τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συγκράτησε σήμερα τον εκνευρισμό σου, Σκορπιέ μου, στο χώρο της εργασίας σου. Μπορεί εξαιτίας του να κάνεις σημαντικά λάθη. Οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα τα πράγματα θα καλυτερεύουν, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Έχεις τις ικανότητες κι όλες τις προϋποθέσεις, Τοξότη, για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη. Πρέπει μόνο να κλείσεις τα «παλιά βιβλία» με τα προβλήματα και να γράψεις καινούργια κεφάλαια στη ζωή σου. Ανάκτησε την αισιοδοξία και την εφευρετικότητά σου, δημιουργώντας μαγικά κι ονειρεμένα σχέδια για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, Τοξότη μου, απέναντι σε κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις στην εργασία σου, Τοξότη, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά οικονομικά λάθη του παρελθόντος, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις ακόμη καλύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Συνεσταλμένος κι ευγενικός άνθρωπος από τη φύση σου, Αιγόκερε, αποφεύγεις πάντα τις αντιπαραθέσεις, με κύριο γνώμονα το να μην στενοχωρήσεις ή πικράνεις τους άλλους με τη διαφορετική σου άποψη. Αυτό όμως κάποιοι το παρεξηγούν και σε θεωρούν αδύναμο ή εκμεταλλεύσιμο άτομο. Προσπάθησε σήμερα να υποστηρίζεις τις απόψεις σου και να υπερασπίζεις τον εαυτό σου, χωρίς να χάσεις την ευγένεια και την καλοσύνη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, πράγμα που θα σε απογοητεύσει. Μπορείς όμως να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, παρασύροντας το σύντροφό σου στο να νιώσει πιο άνετα, και τελικά να περάσετε μια ευχάριστη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλή κούραση έρχεται από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, Αιγόκερέ μου, οπότε βάλε προγραμματισμό στη μέρα σου. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις, πριν σκεφτείς καλά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact