ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 28 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Έχεις πια συνειδητοποιήσει, Κριέ, τι είναι σημαντικό για σένα και σε κάνει να νιώθεις ευτυχία. Μην προσπαθείς, λοιπόν, να εξηγήσεις στους άλλους τα δικά σου όνειρα κι επιθυμίες, αφού δε θα σε καταλάβουν. Χαλάρωσε και ξεκίνα να χαρείς τη ζωή, όπως κι όπου εσύ θέλεις, δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν, πως όπως εσύ δεν τους ενοχλείς, δε θέλεις και να σ’ ενοχλούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι νέες προτάσεις, αλλά κι οι υπάρχουσες συνθήκες στην εργασία σου, Κριέ, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις πάντως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Πρέπει να κατανοήσεις, ότι έχεις πολλές οικονομικές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για ν’ ανταπεξέλθεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Υπάρχουν λεπτομέρειες που καθυστερούν τα σχέδιά σου, Ταύρε μου, κι αυτό σε αγχώνει πολύ και σου προκαλεί εκνευρισμό. Προσπάθησε να ισορροπήσεις και να ελέγξεις τα νεύρα σου, καθώς οδηγείσαι σε λάθη, που αργότερα δε θα μπορείς να διορθώσεις. Συνέχισε να υποστηρίζεις τα πιστεύω σου, όσο κι αν αυτό σε φέρνει σε δύσκολη θέση, αφού τελικά αυτοί που πρέπει, θα καταλάβουν ότι έχεις δίκιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Ταύρε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα αναγκαστείς σήμερα να συμβιβαστείς, Ταύρε, πράγμα που όμως είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου στην εργασία. Για αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος σε ευνοεί. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, Δίδυμέ μου, με περισσότερη σκληρότητα από αυτή που χρειάζεται. Αν καταφέρεις να γίνεις πιο διαλλακτικός, θα αποκτήσεις πλεονέκτημα και θα δώσεις την δική σου διάσταση στα γεγονότα. Είσαι ικανός να πείσεις τον καθένα για τις απόψεις σου, αρκεί να μην εμπλακείς συναισθηματικά. Λειτούργησε με την κοινή λογική και απόφυγε τις σκληρές αντιπαραθέσεις που θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, Δίδυμε, για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στο χώρο της εργασίας σου. Φρόντισε να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact