ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 29 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τη σημερινή μέρα, Λέων μου, θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, διότι μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θα έχεις κάποια παράπονα για κάποια πράγματα που δε σου αρέσουν στη σχέση. Μίλησε με το ταίρι σου και θα δεις, ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, και σήμερα τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η περίοδος αυτή θα φέρει κάποια γεγονότα, Παρθένε, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις. Πρέπει σήμερα να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και δεν έχεις, και να κοιτάς μακριά. Μάλλον αυτό το διάστημα αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς και τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Παρθένε μου, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχεις ιδιαίτερη επιτυχία. Σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσεις λύσεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα είναι πολλές και πολύ καλές, και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, προβληματίζοντάς σε. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να δώσεις πολλά στη σχέση σου, Ζυγέ, και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά, Ζυγέ, τι πρέπει να κάνεις στη δουλειά σου. Μην ανακοινώσεις όμως σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποιες απορίες, Σκορπιέ, για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω, ότι μετά τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς όμως, αφού από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, ενώ θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, επειδή τα πράγματα δε θα έρχονται στρωτά και όπως θα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Σκέψου, πως πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν στα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, Τοξότη, και σε ερωτηματικά το βάζεις, αλλά και δε θα έχεις και καλή πορεία στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact