ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 29 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μίλησε σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς, Αιγόκερέ μου, και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα, η οποία σε οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία της σχέσης σου, Αιγόκερε, βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Εξυπνάδα έχεις, να ελιχθείς μπορείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, ξέρεις, οπότε κινήσου ανάλογα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν ακόμη περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, Υδροχόε, είναι ο αλτρουισμός και το να προσφέρεις στους άλλους, που σου δίνει χαρά και ικανοποίηση. Κάποιοι αυτό το εκμεταλλεύονται και δεν εκτιμούν την προσφορά σου. Πρόσεξε περισσότερο και προσπάθησε να ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα. Έχεις γύρω σου ανθρώπους που εκτιμούν την προσφορά σου και σε αγαπούν πραγματικά. Προσπάθησε σήμερα να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Υδροχόε, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια, που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου. Αν αυτή την στιγμή δεν έχεις ταίρι, σε βεβαιώνω, ότι πάρα πολύ σύντομα σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις, που θα σε κάνουν να χαρείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, απόφυγε σήμερα νέες συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μείνε μακριά από χρηματικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου πάντως, έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Τα εμπόδια, Ιχθύ, βρίσκονται μπροστά μας για να τα ξεπερνάμε. Πίστεψε στις ικανότητές σου και αντιμετώπισε τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το πετύχει και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Ο χαρακτήρας σου αρέσει στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και κερδίζεις την εκτίμηση τους. Όλοι είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθεια και την στήριξή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, Ιχθύ, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά, παρόλο που πολλές υποχρεώσεις αλλά και στασιμότητα θα σε κάνουν να εκνευριστείς αρκετά. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ θα τακτοποιήσεις και κάποιες εκκρεμότητες.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact