ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 3 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ήρθε η ώρα, Ζυγέ μου, να δεχτείς βοήθεια από αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν τη διάθεση να σε στηρίξουν. Με την ενίσχυση αυτή, πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα μπορείς πλέον να αποφασίσεις την πραγματοποίηση στόχων, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις, για την κατάσταση που ίσως επικρατεί στη σχέση σας. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, δε θα πάνε καθόλου άσχημα, αν κι έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά μπορεί να βγεις από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τον κίνδυνο άσκοπων αγορών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν διευθέτηση, μπορεί να προκύψουν σήμερα, Σκορπιέ μου, και θα πρέπει να δοθεί λύση. Πιθανόν να προκληθούν εντάσεις από αντικρουόμενα συμφέροντα και να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρήγμα. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Σκορπιέ, τώρα που οι καταστάσεις στη σχέση σου πηγαίνουν καλύτερα, να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει κι εκείνο καλύτερα. Οι μοναχικές ψυχές να ξέρετε, ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρεις το ταίρι που έψαχνες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Καλό είναι, να διαχειριστείς με πολλή σύνεση τις αγορές που μπορεί να προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ανασφάλειες και αναστολές σε ταλαιπωρούν, Τοξότη μου. Προσπάθησε να τις ξεπεράσεις και να διεκδικήσεις τα «θέλω» σου. Επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα δίνουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου και ακολούθησε το ένστικτο σου, για να δημιουργήσεις κι αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, Τοξότη, και θα παραμείνει έτσι, αρκεί να κρατήσεις αυτό το ωραίο κλίμα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ζητήματα που έχουν περάσει, διαφορετικά θα προκαλέσεις εκνευρισμό στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Τοξότη. Πρέπει σήμερα να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και στο πως θα χειριστείς μερικές καταστάσεις. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αυξημένες υποχρεώσεις φορτίζουν το ήδη πιεσμένο πρόγραμμά σου, Αιγόκερέ μου. Μην παρασύρεσαι όμως από καταστάσεις που προκαλούν τρίτοι και δεν είναι του χαρακτήρα σου, μα αντίθετα, διατήρησε τον αυτοέλεγχο και την ισορροπία σου. Μπορείς να διαχειριστείς τις συνθήκες με την απαιτούμενη ψυχραιμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που ίσως καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές, οπότε σήμερα απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Δείξε σήμερα προσοχή σε ό,τι σου προτείνουν, Υδροχόε, αφού μια υπόσχεση που θα σου δώσουν, δημιουργεί ελπίδες, οι οποίες όμως θα αποδειχτούν αβάσιμες. Η ένταση που προκύπτει, σε ωθεί να μεγαλοποιήσεις κάπως τα πράγματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διατηρώντας βέβαια το δυναμισμό σου, ενώ κι ένα άτομο μεγάλου κύρους σού προσφέρει την υποστήριξή του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στον Ταύρο και σε ευνοεί, Υδροχόε, τα πράγματα στη σχέση σου θα κινηθούν αρκετά καλά. Για να εξελιχθούν όμως ακόμη καλύτερα, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα πρέπει σήμερα να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact