ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 3 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις βελτιώνονται αισθητά το ερχόμενο διάστημα, Κριέ, και σε οδηγούν σε ευνοϊκότερες συνθήκες για την καθημερινότητά σου, που σου επιτρέπουν να τακτοποιήσεις διαδοχικά υποθέσεις, οι οποίες εκκρεμούν εδώ και καιρό. Οργάνωσε, λοιπόν, το πρόγραμμά σου και βάλε προτεραιότητες σε ζητήματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, που μπορεί να έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει πάντως να αποφύγεις τα άλματα και προτίμησε να μην αλλάξεις κάτι. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το κλίμα των ημερών λόγω του Ερμή που είναι ανάδρομος, Ταύρε, θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Μην ακολουθήσεις, λοιπόν, το παιχνίδι κάποιων, που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα και ψυχρότητα. Ασχολήσου με τα δικά σου ζητήματα, χωρίς να παρασυρθείς από συμπεριφορές και πλάγιες προσεγγίσεις τρίτων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντίθεση. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα είναι πολλές. Κάνε σήμερα τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό μεταμορφώνει τη ζωή σου ολοκληρωτικά, Δίδυμε, και φέρνει επιτυχίες σε πολλούς τομείς. Άφησε τη δημιουργικότητά σου να απελευθερωθεί από το φόβο της αποτυχίας και θα καταφέρεις πολλά. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος έχουν περάσει οριστικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού, Δίδυμε, η σχέση σου θα πάει καλύτερα. Φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μην έχεις τόσο άγχος από άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι πολύ καλά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο όμως, που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά, πράγμα που οφείλεις να διαφυλάξεις αποφεύγοντας τις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αστάθεια που παρουσιάζει στη συμπεριφορά του κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, Καρκίνε, εμποδίζει τη δυνατότητα να υπάρξει μεταξύ σας συνεννόηση (μην ξεχνάς, ο Ερμής είναι ανάδρομος). Στην πορεία όμως θα οδηγηθείς σε πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε μην αγχώνεσαι, αφού η επιτυχία θα έρθει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Καρκίνε μου, θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες, που σε κάνουν να αγχώνεις το ταίρι σου και να μην του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου σήμερα, Καρκίνε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, πρέπει να έχεις περισσότερο προγραμματισμό, καθώς θα παρουσιάσεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει σύντομα, Λέων, και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τη δεχτείς, καθώς κρύβει μία πληροφορία που θα διευκολύνει την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Φρόντισε να αντιληφθείς έγκαιρα την ευκαιρία και να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Φρόντισε να μιλήσεις για θέματα που μπορούν να κάνουν το ταίρι σου χαρούμενο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Μπορείς από σήμερα να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε μόνο να εφαρμόσεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα έξοδα που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, Παρθένε, να μη χάσεις τη συγκέντρωσή σου στους στόχους σου και να κρατήσεις αποστάσεις από άτομα που προσπαθούν να σου αποσπάσουν την προσοχή με διάφορους τρόπους, θα προχωρήσεις τις υποθέσεις σου σε πολύ καλό επίπεδο και θα επαναφέρεις κάθε θετική προοπτική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε μου, υπάρχουν μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν. Με τόσο καλό πλανητικό σκηνικό στη διάθεσή σου όμως, θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε κινήσεις, που θα κάνουν τη σχέση σου ιδανική.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις δρομολογήσει από το παρελθόν στη δουλειά σου, Παρθένε, θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σπαρτιάτης o αρχιτέκτονας πίσω από Μεγάλα έργα στο Ντουμπάι

Ο Σπαρτιάτης Αρχιτέκτονας Παναγιώτης Τόμπρας είναι ο άνθρωπος…

Viral o «Μακεδονομάχος» που βγήκε να διώξει τους μετανάστες

Τον γύρο του Διαδικτύου μάλιστα κάνει φωτογραφία που…

Πάτρα: «Μαμά δεν καταλαβαίνεις τη φωνή μου γιατί μου έσπασαν ακόμα και τα δόντια»

Έχουν ξεφύγει εντελώς οι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα…

Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης στη Μάνη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας…

Τζιχαντιστής στην Αθήνα ζητεί εκδίκηση για τον θάνατο του Μπαγκντάντι

Ένας Αλγερινός που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και…
contact