ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μία μόνο ματιά αρκεί, για να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές και αξιόπιστο! Καταλαβαίνεις έγκαιρα, αν μία διαπροσωπική επαφή, υπόσχεται θετική εξέλιξη, αν μπορεί να σε ωφελήσει ουσιαστικά ή αντίθετα, αν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο παρόν ή το μέλλον! Για το λόγο αυτό, εμπιστεύσου χωρίς δισταγμό την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, αφού σε βοηθούν, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χρειάζεται να δείξεις προσοχή σήμερα, στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις που έχεις, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, διότι μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω των μεγάλων προσδοκιών σου! Αν πάλι, σε αφορά μία σχέση παρασκηνιακή ή κρυφή, τότε σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές! Αν είσαι δεσμευμένος λοιπόν, προσοχή στις αποκαλύψεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι αργοί ρυθμοί σου, θα φέρουν αρκετά προβλήματα στο τέλος της ημέρας! Οικονομικά, ήρθε η ημέρα που μάλλον, να μετανιώσεις για κάποια παρελθοντικά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς φίλε Ταύρε και ο φιλικό τομέας, θα είναι αδιαμφισβήτητα ευνοημένος, αφού οι φίλοι σου, σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ό,τι πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα! Μείνε λοιπόν κοντά στους καλούς και στενούς σου φίλους και εμπιστεύσου τους, χωρίς δισταγμό και σίγουρα εξαιτίας τους, θα έχεις αρκετές ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Προσπάθησε μόνο να μην ξεσπάς στους άλλους, που πιθανόν να σε προκαλέσουν αρκετά με την συμπεριφορά τους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος φρόντισε να μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ιδίως αν δεν είσαι σίγουρος, πως τα αισθήματα του άλλου είναι τα ίδια με τα δικά σου! Ωστόσο, θα έχεις νέες γνωριμίες και ερωτικά ξεκινήματα, κάθε είδους! Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις σήμερα την ευκαιρία, να κάνεις την ανατροπή και να φέρεις θετικές αλλαγές και ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεχε σήμερα το πως διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, αλλά και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, αφού είσαι λίγο παραπάνω αντιδραστικός και ριψοκίνδυνος, απ’όσο συνήθως!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, έχεις την ευκαιρία, να βελτιώσεις, απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Πιθανόν να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος και απόμακρος, απ’ότι είσαι συνήθως και αυτό, διότι προσπαθείς να μην γίνουν κατανοητές οι προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, από τους άλλους! Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό και ειλικρινές ενδιαφέρον των άλλων, την έμπρακτη προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις επιτέλους και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου, όπως και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες σας, γίνονται πραγματικότητα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Φρόντιζε να αρπάξεις αξιόλογες ευκαιρίες και να κάνεις μόνο ουσιαστικές γνωριμίες, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα με διάρκεια και βάθος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, φρόντισε να ξοδεύεις με μέτρο και θα δεις, πως αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου! Επαγγελματικά, άρπαξε κάθε νέα ευκαιρία που σου δίνεται και πέτυχε τις φιλοδοξίες σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact