ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 5 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η μονοτονία της καθημερινότητάς σου, αγαπητέ Ζυγέ, σου δημιουργεί την ανάγκη της ανανέωσης. Μην βιαστείς όμως, γιατί μπορεί να επιλέξεις λανθασμένες κατευθύνσεις που θα φέρουν απώλειες. Μελέτησε προσεκτικά τον τρόπο που θα αλλάξεις όσα δεν σε ευχαριστούν και μην διστάσεις να ακολουθήσεις το ένστικτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης σας. Αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στη ζωή σου, τώρα με την Αφροδίτη στον Κριό να σε ευνοεί, αισθηματικά, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις μεγάλο δυναμισμό. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγη οικονομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Περίεργες εξελίξεις και αποκαλύψεις σημαντικών πραγμάτων προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα προκαλέσουν άδικες κριτικές. Μην εμπλακείς σε όσα δεν σε αφορούν προσωπικά, ειδάλλως θα εκτεθείς χωρίς λόγο. Διατήρησε αποστάσεις και περιφρούρησε τις ισορροπίες σου. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα σου συμπαρασταθούν στις κακοτοπιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Μην αναφερθείς καθόλου σε υποθέσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πολλά. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από τα θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Κριό θα βοηθήσει το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την απεμπλοκή από καταστάσεις του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να έχεις συνεχώς ευκαιρίες για εξέλιξη. Θα χρειαστεί πλήρης αναθεώρηση της στάσης σου, προκειμένου να ξεφύγεις από τη στασιμότητα στην οποία έχεις καταδικάσει τον εαυτό σου εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε μαζί ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσετε κι οι δυο όμορφα. Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλή πορεία και πολύ σύντομα τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact