ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 5 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το παρελθόν σε πλήγωσε με τις άσχημες στιγμές που πέρασες. Μην αφήνεσαι, όμως, σε θλιβερές σκέψεις και προσπάθησε να συνεχίσεις τη ζωή σου με θετικές σκέψεις, προκαλώντας τα ευχάριστα που πρόκειται να έρθουν σύντομα. Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των υποθέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η περίοδος πλανητικά είναι πολύ θετική για τα αισθηματικά σου, ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα, που είναι Κυριακή, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε, γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αν καταφέρεις να τηρήσεις με συνέπεια το πρόγραμμά σου, πολύ σύντομα θα δεις τα ευχάριστα αποτελέσματα. Οι άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος φτάνουν στο τέλος τους, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Από εδώ και στο εξής μόνο χαρές και ικανοποιήσεις θα περιλαμβάνονται στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σου θέματα θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Για τα οικονομικά σου, έχεις αρκετό άγχος προκειμένου να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Από σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, ετοιμάσου να υποδεχτείς τα αποτελέσματα των κόπων σου. Η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη και θα αποτελέσει μόνο την αρχή για μία σειρά δημιουργικών δράσεων που θα οδηγήσουν σε επιτυχία. Η ζωή σου σταδιακά βελτιώνεται. Μην αγχώνεσαι, χαλάρωσε και απόλαυσε όσα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει πολύ τον ερωτισμό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η καλή επικοινωνία και η κοινωνικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για τα επαγγελματικά σου έχεις αρκετό άγχος. Σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ηρεμήσεις λίγο, γιατί το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact