ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 5 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Απογοήτευση είναι το συναίσθημα που νιώθεις τον τελευταίο καιρό, Κριέ. Κάποια πράγματα που πίστευες ότι θα καταφέρεις, τελικά δεν προχώρησαν και απογοητεύτηκες. Σκέψου λίγο, μήπως αυτά που δεν πέτυχες, δεν ήταν όσο σημαντικά όσο τα θεωρούσες ή τελικά να μην επηρέαζαν θετικά τη ζωή σου. Δες το ως μια εμπειρία και συνέχισε δυναμικά, για νέους στόχους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Κριέ μου, θα προκύψουν κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Πρέπει να προσέχεις στις συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σε ορισμένα ζητήματα, Ταύρε μου, δεν έχεις καταλάβει απολύτως σωστά τις καταστάσεις. Ό,τι βλέπουμε και μας εντυπωσιάζει, δεν είναι σίγουρα και το ιδανικό. Μη θαμπώνεσαι από αυτό που βλέπεις, καθώς μπορεί να είναι μόνο μια φανταχτερή βιτρίνα. Εμβάθυνε στα πράγματα και δες την ουσία τους. Κάτι που σου αρέσει, δεν είναι πάντα συμφέρον ή κατάλληλο για σένα. Έχεις ισχυρή κρίση και λογική, οπότε κάνε πιο σωστά τις επιλογές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Ταύρε, πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς για κάποια πράγματα, που δεν έρχονται όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις, και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μετά από τόσο άγχος και κούραση, Δίδυμε, το μόνο που χρειάζεσαι είναι χαλάρωση και ηρεμία. Πέρασες ένα πολύ πιεστικό διάστημα και νιώθεις ότι δεν μπορείς άλλο. Πρόσφερε στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεται. Διάλεξε προορισμό, φύγε και ζήσε ημέρες χαλάρωσης και ευεξίας. Περπάτησε στη φύση και απόλαυσε την ομορφιά και την ηρεμία της.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, σήμερα θα υπάρχουν εντάσεις και φοβάμαι, πως θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι από άλλες καταστάσεις και φέρνεις προβλήματα στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν ιδιαίτερη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, η προσήλωσή σου στην απέριττη αλήθεια είναι αυτό που σε κάνει να διαφέρεις από τους πολλούς. Δεν ανέχεσαι τους ανθρώπους που ψεύδονται για να καλυφθούν ή να αποποιηθούν των ευθυνών τους. Η ειλικρίνεια και η δικαιοσύνη είναι για σένα οι μεγαλύτερες αξίες και σε αυτή την βάση θα αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις, που θα προκύψουν σήμερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Καρκίνε μου, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε μου, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξηθούν τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact