ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ήταν τόσα τα προβλήματα για την Ασημένια που δεν άντεξε …

Το πρωί της Παρασκευής,  η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της, μπήκε στο διαμέρισμα τους στους Αμπελόκηπους και βρήκε την ατυχη κοπέλα κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της. Αμέσως προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ομως ήταν ήδη αργά…Το νήμα της ζωής της Ασημένιας είχε κοπεί.

Η Ασημένια Μυρωδιά ήταν μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα που ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό της τόσο στο χώρο της μόδας όσο και στο χώρο της παρουσίασης. Ομως η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η 29χρονη καλλονή να μην αντέξει και να βάλει τέλος στη ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σοκ στη showbiz από την αυτοκτονία της καλλονής παρουσιάστριας στους Αμπελόκηπους. “Δε μπορώ να το πιστέψω οτι η Ασημένια απαγχονίστηκε, ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι που όμως είχε πολλά προβλήματα” λέει  o μέντοράς της και στενός της συνεργάτης, Κυριάκος Κερανόπουλος.

Οπως δήλωσε ο μέντορας και στενός συνεργάτης της Ασημένιας, Κυριάκος Κερανόπουλος “ηταν ένα πολύ καλό κορίτσι που όμως είχε πολλά προβλήματα και αυτά την οδήγησαν σε αυτή την πράξη”.

Το πρώτο χτύπημα της μοίρας για την Ασημένια ήρθε όταν έχασε τον πατέρας της ενώ η ίδια ήταν ακόμη μαθήτρια λυκείου. Λίγα χρόνια μετά γνώρισε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Νίκο. Πάνω που όλα άρχισαν να στρώνουν στη ζωή της, ήρθε το δεύτερο χτύπημα της μοίρας καθώς ο σύντροφός πέθανε από καρκίνο.

Η Ασημένια κλείστηκε στον εαυτό της, πάλεψε να σταθεί στα πόδια της και τελικά κυνήγησε το όνειρό της να κάνει καριέρα στο χώρο της παρουσίασης και του μόντελινγκ. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και με τον μέντορά της και στενό της συνεργάτη PR man Κυριάκο Κερανόπουλο έκαναν την ταξιδιωτική εκπομπή “Via travel fashion” στο κανάλι Extra 3.

Πριν από περίπου 3 χρόνια όμως κλονίσθηκε σοβαρά η υγεία της μητέρας της Ασημένιας. Η νεαρή παρουσιάστρια τότε αποφάσισε να σταθεί το πλευρό της μάνας της, εγκατέλειψε τη showbiz και επιασε δουλειά σε γνωστό καφέ στο Σύνταγμα, όπου εργαζόταν στο ταμείο.

Η νεαρή καλλονή δε σταμάτησε ποτέ να φροντίζει τον εαυτό της και πριν ενάμιση μήνα θέλησε να κάνει μια πλαστική επέμβαση στη μύτη για να βελτιώσει την εμφάνισή της. Ομως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε η Ασημένια και αυτό την έκανε να κλειστεί και πάλι στον εαυτό της. Μάταια οι φίλοι της προσπαθούσαν να την εμψυχώσουν και να τη στηρίξουν ψυχολογικά.

Για την 29χρονη παρουσιάστρια αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην ταραγμένη και ευαίσθητη ψυχή της  και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της την περασμένη Παρασκευή.  Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν η κολλητή της φίλη η οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

newsit.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact