ΚΟΣΜΟΣ

11χρονος ντύθηκε «50 αποχρώσεις του Γκρι» -Τον έδιωξαν από το πάρτι [εικόνες]

Ενας 11χρονος μαθητής από το Μάντσεστερ αποκλείστηκε από την σχολική γιορτή για την Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου όταν πήγε ντυμένος ως κύριος Γκρέι από τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι.

Ο Λίαμ Σκολς πήγε στο σχολείο ως Κρίστιαν Γκρέι από το διάσημο ερωτικό μυθιστόρημα, φορώντας ένα κοστούμι και κρατώντας μια μάσκα ματιών.

Αλλά δάσκαλοι δεν το θεώρησαν αστείο και τηλεφώνησαν στη μητέρα του, Νίκολα, να της πουν ότι η στολή ήταν ακατάλληλη για τη σχολική γιορτή.

Τα παιδιά σε όλη τη χώρα πήγαν στο σχολείο ντυμένα σαν λογοτεχνικοί χαρακτήρες στα πλαίσια της παγκόσμιας εκδήλωσης. Ο Λίαμ και η μητέρα του, σκέφτηκαν ότι θα ήταν διασκεδαστικό να τον έντυναν κύριο Γκρέι μετά την παγκόσμια επιτυχία του βιβλίου της Τζέιμς.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν το σχολείο να τηλεφωνήσει και να ανακοινώσει στη μητέρα ότι δεν θα επιτραπεί στο παιδί της να συμμετάσχει σε θεματικές εκδηλώσεις ή στην προγραμματισμένη φωτογραφία της τάξης.

Οπως είπε η Νίκολα στην Daily Mail: «Νομίζαμε ότι ήταν αστείο. Γυρνούσαμε με τα πόδια στο σπίτι από το σχολείο και ο Λίαμ είχε την ιδέα να πάει ντυμένος Κρίστιαν Γκρέι. Στην αρχή το πήραμε στην πλάκα, αλλά αργότερα το συζητήσαμε με μερικούς φίλους και το βρήκαν πολύ αστείο. Το παιδί φορούσε απλώς ένα κοστούμι και κρατούσε μία μάσκα ματιών. Δεν πίστευα ότι θα υπήρχε πρόβλημα. Ελαβα ένα τηλεφώνημα στο σπίτι από το σχολείο που μου είπαν ότι η στολή ήταν ακατάλληλη και ότι είχε αποκλειστεί από τη συμμετοχή στη γιορτή και από τις φωτογραφίες.»

Μάλιστα η μητέρα επεσήμανε την αδικία παρατηρώντας ότι «Ενας από τους καθηγητές είχε πάει στη γιορτή ντυμένος Dexter. Δε καταλαβαίνω από πότε το σεξ θεωρείται πιο μεμπτό από έναν ψυχοπαθή δολοφόνο. Αν ήταν δημοτικό ίσως να το καταλάβαινα, αλλά όλοι σχεδόν οι συμμαθητές του γνώριζαν το βιβλίο και την ταινία και αναγνώρισαν αμέσως τι είχε ντυθεί ο Λίαμ και το βρήκαν πολύ διασκεδαστικό. Δεν νομίζω ότι παρέβη κανέναν κανόνα ηθικής. Πήγε απλώς ντυμένος ως χαρακτήρας βιβλίου»

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact