ΓΥΝΑΙΚΑ

18 Τρικ για καθημερινά προβλήματα που τυχαίνουν σε κάθε γυναίκα!

7. Ιδρώτας στις μασχάλες

Αν συχνά σας συμβαίνει να ιδρώνετε και να φαίνεται στην μπλούζα ή το πουκάμισο, κολλήστε ένα σερβιετάκι στο εσωτερικό σημείο της μασχάλης σας και απορροφήστε τον. Με αυτό τον τρόπο δεν θα έχετε ξανά σημάδια από ιδρώτα. Πρόκειται για ένα ακόμη από τα τρικ για καθημερινά προβλήματα που θα σας σώσει από μια άβολη κατάσταση.

8. Στράπλες σουτιέν που κατεβαίνει

Για να κρατήσετε το στράπλες σουτιέν σας στη θέση του και να μην πέφτει, απλά χρησιμοποιήστε μια τιράντα για να το ασφαλίσετε. Πιο συγκεκριμένα, ενώστε την τιράντα στο πίσω μέρος του σουτιέν σας και περνώντας την κάτω από το στήθος ενώστε την και πάλι στο πίσω μέρος.

9. Λεκές από κόκκινο κρασί

Σας έπεσε κόκκινο κρασί στο λευκό μπλουζάκι που φοράτε; Απλά βάλτε το πάνω σε ένα μπολ, ρίξτε αρκετό αλάτι ώστε να σκεπάσετε τον λεκέ και ξεπλύντε το με άφθονο ζεστό νερό. Έτσι απλά ο λεκές από το κόκκινο κρασί θα εξαφανιστεί.

10. Γόβες που σας χτυπάνε

Αν οι γόβες σας βγαίνουν και δημιουργείται τριβή στον αχίλλειο τένοντα, δοκιμάστε να ρίξετε 2 κουταλάκια του γλυκού καλαμποκάλευρο στην φτέρνα και το πίσω μέρος του παπουτσιού. Αυτό θα εμποδίσει το πόδι να γλιστρήσει και να βγει από το παπούτσι, κάτι που εν τέλει θα αποτρέψει και το χτύπημα από το παπούτσι.

11. Ματ βερνίκι νυχιών

Μπορείτε πολύ απλά να μετατρέψετε οποιοδήποτε γυαλιστερό βερνίκι νυχιών θέλετε σε ματ, αναμειγνύοντας το με λίγο καλαμποκάλευρο. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να κάνετε ματ νύχια με ατμό.

12. DIY dry shampoo

Αν τα μαλλιά σας είναι άλουστα και θέλετε να τα ανανεώσετε αλλά δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, εφαρμόστε ένα ξηρό σαμπουάν με καλαμποκάλευρο. Αναμείξτε 4 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο με 4-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου και εφαρμόστε το στις ρίζες των μαλλιών σας. Κάντε ελαφρύ μασάζ και με τη βοήθεια του σεσουάρ αφαιρέστε τη σκόνη και την υγρασία. Έτσι απλά τα μαλλιά σας θα είναι τέλεια. Άλλο ένα τρικ για καθημερινά προβλήματα που πρέπει να γνωρίζετε.

13. Σπασμένο νύχι

Για να σώσετε ένα σπασμένο νύχι μπορείτε πολύ απλά να κόψετε ένα κομματάκι από ένα φακελάκι τσαγιού και να το κολλήσετε με κόλλα στιγμής στο σημείο όπου υπάρχει το σπάσιμο. Αφήστε το να στεγνώσει και λιμάρετε την επιφάνεια του για να γίνει λείο. Έπειτα βάψτε κανονικά τα νύχια σας. Αυτό το απλό τρικ θα κρατήσει το νύχι ενωμένο.

14. Το πιο απλό smokey eyes

Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε μόνο ένα μολύβι ματιών με σφουγγαράκι. Δημιουργήστε τις γραμμές όπως στην εικόνα και στη συνέχεια με το σφουγγαράκι αναμείξτε την γραμμές και δημιουργήστε το εφέ του smokey eyes. Ολοκληρώστε με μια γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων την οποία θα σβήσετε και πάλι, καθώς και με την εφαρμογή μάσκαρας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact