ΓΥΝΑΙΚΑ

18 Τρικ για καθημερινά προβλήματα που τυχαίνουν σε κάθε γυναίκα!

15. Ξηρά, φριζαρισμένα μαλλιά

Αρχικά βρέξτε ελαφρώς με ένα ψεκαστήρι με νερό τα μαλλιά σας. Έπειτα εφαρμόστε μηλόξυδο στις ρίζες και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλύντε το. Στη συνέχεια σκουπίστε ταμποναριστά τα μαλλιά σας με ένα βαμβακερό φανελάκι για να αποφύγετε το φριζάρισμα και όχι με πετσέτα και στεγνώστε τα κανονικά.

16. Επίμονο φριζάρισμα

Αν τα μαλλιά σας φριζάρουν λίγο ή πετάνε οι φύτρες πάρτε μια παλιά καθαρή οδοντόβουρτσα, ψεκάστε τη με λίγη λακ και χτενίστε τα. Με αυτό τον τρόπο θα τιθασεύσετε τις τρίχες και θα έχετε τέλειο χτένισμα. Άλλο ένα έξυπνο τρικ για καθημερινά προβλήματα!

17. Απλό μακιγιάζ

Το no makeup μακιγιάζ είναι ένα από τα κορυφαία look των τελευταίων ετών που αναδεικνύει την φυσική ομορφιά. Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα κραγιόν – μολύβι χειλιών για να βάψετε τα χείλη, τα ζυγωματικά και ίσως τα μάτια σας. Για τα χείλη εφαρμόστε κανονικά το μολύβι σε όλο τους το εύρος. Για τα ζυγωματικά και τα μάτια βάλτε λίγη ποσότητα σχηματίζοντας τελίτσες και απλώστε τη για να γίνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε με λίγη μάσκαρα και είστε έτοιμη.

18. Τακτοποίηση καλλυντικών

Διατηρήστε τα καλλυντικά σας πάντα τακτοποιημένα με έναν μαγνητικό πίνακα. Τι σημαίνει αυτό; Πάρτε ένα απλό ξύλινο κάδρο στο χρώμα της αρεσκείας σας, βγάλτε το γυαλί και στη θέση του τοποθετήστε μια μεταλλική πλάκα ντυμένη με χαρτί περιτυλίγματος. Στη συνέχεια προμηθευτείτε πλαστικά κουτάκια σε διάφορα μεγέθη και κολλήστε στην πλάτη τους μαγνητάκια. Βάλτε στα κουτάκια τα καλλυντικά σας και κολλήστε τα στην επιφάνεια του πίνακα. Έτσι απλά ότι χρειάζεστε θα είναι σε πολύ προσιτό σημείο και πάντα τακτοποιημένο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact