ΕΛΛΑΔΑ

44χρονος πυροβόλησε 22χρονο & εξαφανίστηκε στα βουνά – Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού

Άγριο έγκλημα στην περιοχή του Μυλοποτάμου συνταράζει την Κρήτη. Ένας 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 22χρονο πατέρα ενός βρέφους λίγων ημερών, για ένα χωράφι.

Ο δράστης στη συνέχεια εξαφανίσθηκε στα βουνά ενώ την περιοχή έχουν ζώσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον φόβο αντεκδίκησης. Συγκλονίζουν τα γεμάτα οργή λόγια της γυναίκας και της αδελφής του θύματος.

Ακόμα ένα στυγερό έγκλημα συγκλονίζει το Ρέθυμνο και την Κρήτη με θύμα έναν 22χρονο που έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου…έξω από το σπίτι της αδερφής του. Το έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Αργουλιός, του δήμου Μυλοποτάμου, όταν δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν στο δρόμο για διαφορές που είχαν για ένα χωράφι.

Τότε ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε το δρόμο για το σπίτι της αδερφής του. Ο 44χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές.

Ο άτυχος νεαρός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, για τον εντοπισμό και την σύλληψη, καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Το θύμα μόλις πριν από έναν μήνα είχε γίνει πατέρας και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του θύματος.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του άτυχου νεαρού, η γυναίκα του με ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

«Νωρίς μας άφησες άντρα μου τι θα πω στο παιδί μας Κωστή μου σε σκότωσαν οι καταραμένοι», είπε η σύζυγος του θύματος.

«Έφυγες και δεν χάρηκες καθόλου το παιδί σου που έλεγες πως θα είσαι δίπλα του έκανες τα πάντα ήσουν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου τι θα πω στο παιδί σου που περιμένει να το πάρεις αγκαλιά να το κοιμήσεις όπως κάθε βράδυ.. Πάντα θα ζεις στην καρδιά μας.!», ήταν το σπαρακτικό μήνυμά της.

Έτσι έγινε το έγκλημα στον Μυλοπόταμο – Πρώτα θα βαφτιστεί το παιδί και μετά θα γίνει η κηδεία

Την ίδια ώρα στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο εξαιτίας του νέου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία με θύμα τον 22χρονο Κώστα ο οποίο έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό με δράστη τον 44χρονο γείτονά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στο Αργουλιό Μυλοποτάμου με θύμα τον 22χρονο πατέρα.

Ο 44χρονος παραδόθηκε στις 11.05 στην Αστυνομία στο Ρέθυμνο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact