ΓΥΝΑΙΚΑ

5 τύποι εσωρούχων που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει!

Καλά και τα ρούχα, όμως και τα εσώρουχα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας ακόμη κι αν δε φαίνονται.

Ή τουλάχιστον, όχι πάντα και όχι για όλους. Υπάρχουν πολύ περισσότερα είδη απ’ ότι φαντάζεστε και θα ήταν καλό να έχετε τουλάχιστον δύο με τρία εσώρουχα από το καθένα.

Σκεφτείτε το: με το σωστό εσώρουχο, ακόμα κι αν δεν είναι ορατό, νιώθουμε θεές.

Στην πραγματικότητα είναι ορατό, από τον τρόπο που κινούμαστε ανάλογα με το αν νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτό, από το εάν φαίνεται μέσα από το ρούχα κ.λπ. Εάν πάλι απλά φοράμε το λάιος εσώρουχο, κάτι μας φταίει. Παρατηρήστε το κι εσείς.

Ποια είναι τα απαραίτητα εσώρουχα;

1. All time classic

Ανάλογα με το τι προτιμά η καθεμιά μας, υπάρχουν αυτά τα κλασσικά εσώρουχα που είναι ευκολοφόρετα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Τα αγαπάμε και τα θέλουμε διαθέσιμα σχεδόν καθημερινά! Προτιμήστε τα βαμβακερά, που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει.

2. Χωρίς ραφές

Αξίζει να έχετε τουλάχιστον δύο με τρία τέτοια εσώρουχα, σε χρώμα μπεζ ή και μαύρο. Τα ρούχα στενής γραμμής και ειδικά όταν είναι ανοιχτόχρωμα, διαγράφουν πολύ έντονα ένα συμβατικό εσώρουχο με αποτέλεσμα να μη δείχνει ωραίο και να μη σας βολεύει.

3. Μποξεράκι-αθλητικό σορτσάκι

Υπάρχουν διάφορα σορτσάκια που χρησιμεύουν ως εσώρουχα αλλά και ως αθλητικά ρούχα, π.χ. για μπάσκετ ή βόλεϊ. Μπορείτε να τα φοράτε ως δύο σε ένα αν αθλείστε ή για το γυμναστήριο, χωρίς να χρειάζεται να φορέσετε άλλο εσώρουχο από κάτω.

4. Σέξι… κι όποιος αντέξει

Είτε έχετε σύντροφο και θέλετε να τον κάνετε να χάσει τα μυαλά του, είτε απλά το κάνετε για τον εαυτό σας για να νιώσετε η βασίλισσα του σeξiness, χρειάζεστε ένα με δυο σετ εσωρούχων που μπορεί να μην είναι και τα πιο άνετα, όμως σίγουρα θα σας απογειώσουν!

5. Με παιχνιδιάρικα logos

Τι κι αν είμαστε γυναίκες; Πάντα θα κρύβουμε ένα κορίτσι μέσα μας και πάντα θα έχουμε μια αστεία πλευρά. Διαλέξτε εσώρουχα με πιασάρικες ή αστείες φράσεις, ή ακόμα και περίεργα σχέδια. Δε χρειάζεται να δείτε κάτι αστείο για να γελάσετε, αρκεί να φορέσετε ένα από αυτά τα εσώρουχα!

Κάθε εσώρουχο είναι κατάλληλο και για άλλη περίσταση. Ό,τι και να αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στο στυλ σας και θα το απολαύσετε!

ΠΗΓΗ

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact