ΔΙΑΦΟΡΑ

5+1 άντρες αποκαλύπτουν πώς έπιασαν τις κοπέλες τους να τους απατούν!

Η απιστία δημιουργεί προβλήματα σε όλες τις σχέσεις, κυρίως εάν μαθευτεί αλλά ακόμα και αν δεν γίνει αμέσως γνωστή στο τέλος θα μαθευτεί αφού συνήθως προκαλεί τύψεις και ενοχές.

Και μπορεί να λέγεται ότι οι άντρες έχουν από τη φύση τους την τάση να απιστούν, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη άποψη είναι ένας μύθος. Και αυτό γιατί και οι γυναίκες αναζητούν νέες συγκινήσεις μέσα από τη σύναψη σχέσεων με καινούρια πρόσωπα. Έτσι λοιπόν και εμείς ρωτήσαμε 6 άντρες που έπιασαν τις συντρόφους τους να τους απατούν. Θέλετε να δείτε τι μας είπαν;

1.«Είχα μια αίσθηση ότι κάτι συνέβαινε πίσω από την πλάτη μου, γιατί η πρώην κοπέλα μου έβρισκε προφάσεις ότι δουλεύει ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Και ενώ της είχα εμπιστοσύνη, την τρίτη φορά αποφάσισα να την παρακολουθήσω. Και τότε κατάλαβα ότι με απατάει.» Και συνέχισε λέγοντας ότι η απιστία δεν είναι καλό πράγμα, εάν όμως συμβεί το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σεβαστείτε τουλάχιστον τον άλλον και να του πείτε ότι η σχέση σας τελείωσε. Γιώργος 28 ετών.

2.«Ανακάλυψα ότι με απατάει μέσω ενός κοινού μας γνωστού που την είδε σε μια καφετέρια με κάποιον άλλον. Στην αρχή δεν το παραδεχόταν όμως όσο περνούσε η ώρα κατάλαβε ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να ομολογήσει ότι με απατάει. Και ενώ εκείνη ακόμα προσπαθεί να σώσει τη σχέση μας, όμως εγώ είμαι ακόμα απίστευτα θυμωμένος μαζί της. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τη συγχωρέσω ποτέ.» Αντρέας 25 ετών.

3.«Και ενώ είχαμε σχέση πάνω τρεις μήνες, ο καλύτερος μου φίλος μου αποκάλυψε ότι είχε συνάψει σχέση μαζί της εδώ και μερικές ημέρες. Τα συναισθήματα που με κατέκλυσαν ήταν ανάμικτα. Με είχαν κοροϊδέψει δυο κοντινοί μου άνθρωποι και αυτό δεν θα μπορούσα να το ξεπεράσω. Κατέστρεψαν τη ψυχολογία μου και πλέον νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν που έβαλα αυτή τη γυναίκα στη ζωή μου.» Μαρίνος 30 ετών.

4.«Ανακάλυψα ότι με απατάει από ένα λάθος μήνυμα που μου έστειλε από το κινητό της. Ενώ μου είχε πει ότι δεν θα βρεθούμε επειδή ήταν άρρωστη, ξαφνικά μου ήρθε ένα μήνυμα ότι πέρασε πολύ όμορφα και ήταν πολύ ενθουσιασμένη που με είδε. Όπως καταλαβαίνετε η συνέχεια δεν ήταν καθόλου ευχάριστη. Στεναχωρήθηκα και ένιωσα ταπείνωση, όμως κατάφερα να το ξεπεράσω.» Πάνος 36 ετών.

5.«Από την αρχή η σχέση μας ξεκίνησε λάθος. Με το που τα φτιάξαμε ανακάλυψα ότι μιλάει ακόμα με τον πρώην της. Όμως μου ζήτησε συγνώμη και με εκλιπαρούσε να τη συγχωρέσω γιατί δεν σήμαινε τίποτα για εκείνη. Τελικά της έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία, μέχρι που είχα βγει για φαγητό με ένα φίλο και την είδα από το τζάμι του εστιατορίου να κρατιέται χέρι χέρι με έναν τύπο. Από εκείνο το σημείο και μετά ήξερα ότι τόσο καιρό με κορόιδευε. Πλέον όμως δεν με ενδιαφέρει καθόλου, γιατί κατά κάποιο τρόπο η απιστία της με έσωσε, αφού μετά γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου.» Στέλιος 27 ετών.

6.«Η κοπέλα μου είχε μια συνάδελφο που την αποκαλούσε Σοφία και συνέχεια ανταλλάσανε μηνύματα στο κινητό. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό πως μπορεί να συμβαίνει κάτι ύποπτο, όμως ένα βραδύ χτύπησε το κινητό της κοπέλας μου ενώ εκείνη ήταν στο μπάνιο. Και τότε σκέφτηκα να το ανοίξω και να διαβάσω το μήνυμα. Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι η Σοφία τελικά δεν ήταν Σοφία αλλά ήταν άντρας, που απλά τον είχε καταχωρήσει με άλλο όνομα.» Νικόλας 32 ετών.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact