ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας απο 15-21/6

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Σε περίπτωση που δε θέλεις να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου η εβδομάδα θα σου φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης. Αποκαλυπτικές επαφές θα έχεις με τον πρόσωπο που σκέπτεσαι. Οι προθέσεις θα είναι ξεκάθαρες, ουσιαστικά λόγια θα ακουστούν, σκέψου σοβαρά και πάρε τις αποφάσεις σου. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συνάντηση με συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις. Η εβδομάδα θα σου φέρει βάσιμες υποσχέσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα σου θα έχει θετικές ανατροπές έρχονται αλλαγές. Τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές και αποκαλυπτικές, προσπάθησε να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, θα είναι λάθος αν κρύψεις αυτό που νιώθεις και αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Εκδηλώσου, ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, και προχώρα για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Καρκίνου.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα αλλάξεις και θα ανανεώσεις τον τρόπο σκέψης σου. Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα σε βγάλουν από την απογοήτευση και την αδράνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να στείλει μεσολαβητή για να καταφέρει να γνωριστεί μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο. Τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά, το ενδιαφερόμενο άτομο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, η εβδομάδα θα κάνει ανέμελη και αυθόρμητη τη στάση σου. Ανάγκη σου θα είναι να απεγκλωβιστείς από την ανία και την ρουτίνα, επιθυμία σου θα είναι η ανανέωση και θα καταφέρεις τελικά να τονώσεις το κλίμα. Τα αποκαλυπτικά και ειλικρινά λόγια που θα ακουστούν θα τονώσουν το πάθος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ετοιμάσου για έντονες στιγμές αισθησιασμού και έλξης. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ήρθε η ώρα να ανανεωθείς, η εβδομάδα πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για προσεγγίσεις. Επιμελήσου την εμφάνιση σου, πρόβαλε τα ελκυστικά στοιχεία της προσωπικότητας σου θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν βάλεις στόχο να τραβήξεις τα βλήματα θα το καταφέρεις. Σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις το βήμα να ξεχάσεις τις παλιές καταστάσεις που σας απογοήτευσαν, πάρε νέες αποφάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς και να σταθμεύσεις. Η στάση σου θα είναι θερμή και αισθησιακή. Επιθυμία σου θα είναι να βγεις από τις ανιαρές συνθήκες, ίσως να μην λείψουν και οι παθιασμένες ενέργειες ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την αλλοπρόσαλλη στάση, κρατά μια σταθερή γραμμή συμπεριφοράς. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Παρθένου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact