ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας απο 15-21/6

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Συμφιλιωτικά ανοίγματα θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Επαφές θα έχεις με πρώην ταίρι σου, εκδηλωτική θα είναι η στάση του, θα σε πλησιάσει με ξεκάθαρες προθέσεις. Δε θα αρνηθείς τις προτάσεις που θα λάβεις, θα δεχτείς το ραντεβού που θα σου ζητηθεί και κατάληξη θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντική.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ενδεχομένως να υπάρξει εσωτερική ένταση που δε θα σε βοηθήσει να κινηθείς συγκαταβατικά, ίσως να μην λείψουν τα ξεσπάσματα και οι συγκρούσεις. Απέφυγε τις εγωκεντρικές ενέργειες, σου δίνω τη συμβουλή να μη τεντώσεις το σκοινί. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεις την ηρεμία σου αρκεί να θέλεις να επαναφέρεις την ισορροπία τόσο στον εσωτερικό σου κόσμο όσο και στη σχέση σου. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα μπεις στη διαδικασία να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις το κάτι διαφορετικό. Θα αναζητήσεις καινούργια αρχή, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα δεδομένα. Το ελκυστικό σου στυλ θα κάνει εύκολη την προοπτική της νέας γνωριμίας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με θερμό τρόπο θα σου δείξει την έλξη του, θα είσαι σε θέση να αναλάβεις τα ηνία, προχώρα χωρίς ενδοιασμούς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Πρόσεχε να μην τα μπέρδεψες τα πράγματα και βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέση σου. Οι εσωτερικές σου αναζητήσεις θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να εναντιωθείς, να επαναστατήσεις, επιθυμία σου θα είναι να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Η στάση σου θα είναι άστατη, κυκλοθυμική, το νου σου να μην υποπέσεις σε υπερβολές. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητα σου, ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις από το ταίρι σου. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Υδροχόου.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα νιώσεις μια ιδιαιτέρως αισιόδοξη διάθεση, ανανεωμένες θα είναι οι βλέψεις σου και οι επιθυμίες σου. Δεν θα απομονωθείς ούτε θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να προσεγγίσεις. Κράτα κοινωνική στάση, βγες έξω με φίλους, εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση προσπάθησε να κάνεις νέες γνωριμίες, θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Παίρνεις νέες αποφάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα της σχέσης σου. Θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η τολμηρή σου διάθεση θα φέρει άμεσα και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Κλείνεις αρνητικό ζήτημα που από καιρό σε πίεζε και σε άγχωνε, οι υποσχέσεις που θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να βγεις από τις αμφιβολίες και να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Ιχθύ.

Πηγή: myastro.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact