ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας απο 15-21/6

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σου, θα ‘ρθεις πολύ κοντά με πρώην ταίρι σου, η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σου. Η εβδομάδα, ελκυστική θα κάνει την εικόνα σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αφήσεις ελεύθερο τον αυθορμητισμό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις. Αν θέλεις ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τα αισθήματα σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ανατρεπτική εξέλιξη θα πάρει η συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου, με θετικό τρόπο θα κλείσει κεφάλαιο που σας απασχολεί από το παρελθόν. Προσοχή στα εσωτερικά σου μπερδέματα, προσπάθησε να αποφύγεις τις ακρότητες. Η σταθεροποίηση και η διατήρηση της ισορροπίας θα εξαρτηθεί από τη στάση σου. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Ζυγού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσοει την ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά, θα αποφύγεις τις επιλογές αβέβαιης εξέλιξης και κατάληξης. Πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με ελκυστικό πρόσωπο έντονης προσωπικότητας. Κάνε το βήμα να το προσεγγίσεις, αυτή η γνωριμία θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις θετικής κατάληξης. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό, είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ανανεώνεις τις βλέψεις σου, οι διαθέσεις σου θα είναι αισθησιακές, θα τα κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Θα είσαι σε θέση να βγάλεις στην επιφάνεια τα θελκτικά στοιχεία της προσωπικότητας σου. Οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα έχουν ελπιδοφόρα εξέλιξη. Ξεκινάς συστηματικές επαφές με πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει την προσωπική σου ζωή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Νέες αποφάσεις θα πάρεις μέσα στο εξαήμερο. Θα εστιάσεις στο πως μπορείς να δώσεις ανανεωτική ώθηση στον δεσμό σου και θα βρεις τον τρόπο. Η εβδομάδα θα ενδυναμώσει τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ειλικρινείς θα είναι οι κουβέντες που θα ειπωθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προτάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σου. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Τοξότη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact