ΕΛΛΑΔΑ

«Άμα ξαναπειράξεις το γιο μου θα σε θάψω»: Τραμπούκος Πατέρας ξυλοκόπησε συμμαθητή του γιου του

Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση από πατέρα συμμαθητή του έκανε ένας 12χρονος μαθητής, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

«Αρχίζει και με βαράει», ακούγεται στο αποκλειστικό βίντεο να λέει ο 12χρονος, του οποίου οι γονείς έχουν έρθει στην Ελλάδα από την Αλβανία. «Σε βαράει;», ακούγεται να λέει ο πατέρας του συμμαθητή του 12χρονου που κατηγορείται ότι τον χτύπησε. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο πατέρας απαντά: «Σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο … ; Σήκω πάνω ρε».

Το 12χρονο παιδί φαίνεται πεσμένο στο έδαφος, μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων παιδιών, σε πλατεία του Περιστερίου, με τον πατέρα του συμμαθητή του να ακολουθεί τον δρόμο της βίας, τουλάχιστον σύμφωνα με την καταγγελία.

Η οικογένεια του μαθητή της ΣΤ’ Δημοτικού καταγγέλλει επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα και ζητεί την τιμωρία του πατέρα, που κατηγορείται ότι έδειρε τον 12χρονο μαθητή.

«Έρχεται με τσαμπουκά και μου χώνει μπουκέτο. Μετά τον ρίχνω κάτω και έρχεται ο μπαμπάς του. Ο μπαμπάς του με σπρώχνει και φεύγει ο γιος του. Και μετά με πιάνει από τα μαλλιά και μου χτυπάει το κεφάλι στο έδαφος», καταγγέλλει ο 12χρονος μαθητής.

Ο 12χρονος με τον συμμαθητή του έχουν συχνά διαφορές ακόμη και μέσα στο σχολείο. Το παιδί έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, όπου ζουν εδώ και 30 χρόνια οι γονείς του, οι οποίοι προέρχονται από την Αλβανία. «Με βρίζει για τη χώρα μου και ο μπαμπάς του μία φορά μου φώναξε επειδή είχαμε ξανά τσακωθεί και αυτή τη φορά με έπιασε απ’ τα μαλλιά», συνεχίζει να λέει ο μαθητής. «Το παιδί αυτό λέει στους συμμαθητές του “μην κάνετε παρέα τον Κ… , του Αλβανού, τον βρίζει, από την Αλβανία», καταγγέλλει ο πατέρας του 12χρονου.

Μετά την επίθεση ο μικρός μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αυχένα. Στο κολάρο που φοράει έχει γράψει τα λόγια που ισχυρίζεται ότι του είπε ο πατέρας του συμμαθητή του. Μάλιστα, οι γονείς του 12χρονου έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και τονίζουν ότι ανησυχούν – μετά και το συγκεκριμένο περιστατικό – γι’ αυτό και σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο το παιδί τους να αλλάξει σχολείο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact