ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τους έστειλε “αδιάβαστους”: Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει με ΜΙΝΙΚΙΝΙ μαγιό πάνω σε μηχανές

Τους έστειλε “αδιάβαστους” στο Instagram

H σ$ξι τραγουδίστρια και παρουσιάστρια φόρεσε το πιο καuτό μπικίνι και πόζαρε πάνω σε μηχανές γνωστής εταιρείας, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Η Κατερίνα ακολούθησε τις στυλιστικές οδηγίες του Μιχάλη Τσούκα και του Μάριου Κυπριώτη που της πρότεινα τα πιο σέξι μαγιό και πόζαρε στο φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου, δείχνοντάς μας το καλλίγραμμο κορμί της και αφήνοντας παρά… ελάχιστα στη φαντασία!

Η Κατερίνα δημοσίευσε κάποιες από τις φωτογραφίες στα προσωπικά της social media και… έριξε το instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τώρα στο @onemangr μια πολύ διαφορετική φωτογράφηση και μια συνέντευξη που πραγματικά αξίζει να διαβάσεις … Ευχαριστώ πολύ την @drakos_engineering που στήριξε αυτή την ιδέα και φυσικά το @stigmabox !! ………………… @llocq 📸❤️❤️ Η Drakos Engineering είναι μια πολύ γνωστή και καταξιωμένη, στον χώρο του Auto και Moto, εμπορική και τεχνική εταιρεία από το 1963. Αντιπροσωπεύει μεγάλη γκάμα εταιρειών, επωνύμων ανταλλακτικών εξαιρετικής ποιότητας και τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί τον επίσημο διανομέα των κορυφαίων εταιρειών MX ένδυσης Troy Lee Designs , FXR Racing καθώς και των προϊόντων OGIO. Επισκεφθείτε το νέο μας πολυτελές κατάστημα επί της οδού Καλλιρόης 47 και δείτε από κοντά τον πλήρη κατάλογο ρουχισμού και σακιδίων ή περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://moto.drakosengineering.com Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Sherco Hellas που μας παραχώρησε δυο νέα μηχανάκια SE-F 250 / 300 για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έρχεται αυριο στο @onemangr ! Μια ιδιαίτερη συνέντευξη και μια φωτογράφηση πολύ διαφορετική από αυτές που έχω κάνει μέχρι σήμερα !!! Ευχαριστώ πολύ την @drakos_engineering που στήριξε αυτή την ιδέα !! Και φυσικά το @stigmabox 💪🥰 backstage video by @_onisio Η Drakos Engineering είναι μια πολύ γνωστή και καταξιωμένη, στον χώρο του Auto και Moto, εμπορική και τεχνική εταιρεία από το 1963. Αντιπροσωπεύει μεγάλη γκάμα εταιρειών, επωνύμων ανταλλακτικών εξαιρετικής ποιότητας και τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί τον επίσημο διανομέα των κορυφαίων εταιρειών MX ένδυσης Troy Lee Designs , FXR Racing καθώς και των προϊόντων OGIO. Επισκεφθείτε το νέο μας πολυτελές κατάστημα επί της οδού Καλλιρόης 47 και δείτε από κοντά τον πλήρη κατάλογο ρουχισμού και σακιδίων ή περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://moto.drakosengineering.com Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Sherco Hellas που μας παραχώρησε δυο νέα μηχανάκια SE-F 250 / 300 για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact