ΓΥΝΑΙΚΑ

Εκτός από το $εξ υπάρχουν 5 ακόμη τρόποι να προκαλέσεις 0ργασμό σε μια γυναίκα

Αν θεωρείς πως ήδη αποτελεί… μυστήριο το πως να προκαλέσεις 0ργασμό στη σύντροφό σου με την κλασική ερwτική συνεύρεση, σίγουρα θα σου δημιουργηθούν πολλές απορίες αν μάθεις πως υπάρχουν και 5 ακόμα είδη 0ργασμών που εμφανίζουν κάποιες γυναίκες και προκαλούνται χωρίς το κλασικό $εξ.

Οι ειδικοί τονίζουν με κάθε τρόπο πως ο γυναικείος οργασμός είναι το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά πολύπλοκης διαδικασίας, με πολλούς παράγοντες και παραμέτρους και πως δεν υπάρχει κανόνας, αφού οι γυναίκες εμφανίζουν τεράστια διαφορετικότητα και πολυπλοκότητα στο πως έρχονται σε 0ργασμό.

Στο gr.askmen.com διαβάσαμε μια λίστα με πέντε ακόμα τρόπους με τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να έρθει σε 0ργασμό, χωρίς να υπάρξει η κλασική πράξη της συνουσίας με διείσδυση.

Οργασμοί μέσω των σκέψεων

Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που κυριολεκτικά σκέφτονται τόσο έντονα που φτάνουν σε οργασμό. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η τυχερή ομάδα ανθρώπων μπορεί να «τελειώσει» έχω στο μυαλό τις μεγαλύτερες τους $εξουαλικές φαντασιώσεις – και η επιστήμη είναι εδώ για να το επιβεβαιώσει. Σε μία μελέτη που έγινε το 1992, 10 γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μέσω των σκέψεων τους προσφέρθηκαν να δείξουν στους ερευνητές πώς ακριβώς γίνεται.

Στις γυναίκες αυτές ζητήθηκε όχι μόνο να αυνανιστούν προκειμένου να έρθουν σε 0ργασμό, αλλά και να φτάσουν σε αυτόν μόνο μέσω των σκέψεων τους, την ώρα που οι σωματικές τους αντιδράσεις καταγράφονταν. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι σωματικές αλλαγές που έγιναν και στις δύο καταστάσεις, όπως το αυξημένο χτύπημα της καρδιάς, η πίεση του αίματος, η διαστολή των κορών των ματιών τους και η αντοχή τους στον πόνο ήταν παρόμοιες.

Στοματικοί οργασμοί

Ένα από τα πράγματα που άφησε στο κοινό του η κλασσική πορνογραφική ταινία των 70s Βαθύ Λαρύγγι, είναι ότι η κλειτ0ρίδα της πρωταγωνίστριας Linda Lovelace βρίσκεται στο πίσω μέρος του λαιμού της. Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος που μπορούσε να φτάσει σε οργασμό ήταν με το να κάνει βαθύ, έντονο στ0ματικ0 $εξ σε προικισμένους άντρες. Όσο τραβηγμένο κι αν μπορεί να φαίνεται αυτό, έρευνες έχουν δείξει ότι οι οργασμοί που προκαλούνται στοματικά υφίστανται και μάλιστα σε σημαντικό αριθμό του γυναικείου πληθυσμού.

Σύμφωνα με μελέτες, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μέσω στοματικού ερεθισμού είτε κάνοντας στ0ματικ0 $εξ είτε με φιλιά. Μερικοί ψυχολόγοι εξηγούν την ικανότητα αυτή βασιζόμενοι σε μία φροϋδική άποψη, λέγοντας ότι το στόμα αποτελεί το «βασικό ανθρώπινο αισθητήριο όργανο» από τη βρεφική ηλικία κατά την οποία θηλάζουμε.

Οργασμοί από τις θηλές

Μερικές γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό απλά και μόνο μέσω του ερεθισμού των θηλών τους. Σε μία έρευνα που είχε διεξαχθεί το 2011, γυναίκες εθελόντριες ερέθισαν διαφορετικά σημεία του σώματός τους την ώρα που ήταν ξαπλωμένες μέσα σε ένα μηχάνημα Λειτουργικής Απεικόνισης Μαγνητικού Συντονισμού.

Αυτό που παρατηρήθηκε ήταν πως ο ερεθισμός των θηλών ενεργοποίησε την ίδια περιοχή του εγκεφάλου που ενεργοποιεί και ο ερεθισμός της κλειτορίδας, του κόλπου και του τραχήλου.

Οργασμοί υπερευαίσθητου δέρματος

Οι δυσκολίες στις σεξουαλικές αποδόσεις είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από τραυματισμούς στο νωτιαίο μυελό, και οι άνθρωποι με έχουν τους έχουν υποστεί δυσκολεύονται συχνά να ερεθιστούν ή να φτάσουν σε οργασμό μέσω ερεθισμού των αναπαραγωγικών τους οργάνων. Αυτό όμως που είναι πραγματικά ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ορισμένοι παθόντες έχουν δηλώσει ότι το δέρμα κοντά στον τραυματισμό γίνεται υπερευαίσθητο, και αν ερεθιστεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο, μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό.

Σε μία έρευνα, μία γυναίκα που είχε τραυματιστεί στο πάνω μέρος του νωτιαίου μυελού ερέθισε το δέρμα στις περιοχές του λαιμού και του ώμου της με ένα δονητή, την ώρα που οι σωματικές της αντιδράσεις καταγράφονταν. Οι ερευνητές παρατήρησαν τις αλλαγές στους παλμούς της καρδιάς και του αίματος που συνήθως συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός οργασμού και η γυναίκα δήλωσε πως βίωσε οργασμικές αισθήσεις, όπως το χαρακτηριστικό «γαργαλητό» στο αιδοίο της.

Οργασμοί επιληψίας

Αρκετοί άνθρωποι με επιληψία – άντρες και γυναίκες – ισχυρίζονται ότι έρχονται σε οργασμό λίγο πριν την κορύφωση μίας κρίσης. Το φαινόμενο αυτό λέγεται «οργασμική αύρα» και εξηγείται από το γεγονός ότι οι επιληψίες προέρχονται από το κομμάτι του εγκεφάλου που σχετίζεται με τις αισθήσεις, και οι συγκεκριμένοι οργασμοί έχουν αίσθηση παρόμοια με αυτούς που προκύπτουν από τον ερεθισμό των οργάνων.

Κάποιοι παθόντες δεν απολαμβάνουν τις αισθήσεις αυτές, ενώ κάποιοι άλλοι το λατρεύουν, και μερικοί επιληπτικοί έχουν αρνηθεί να κάνουν θεραπεία γιατί δε θέλουν να χάσουν αυτήν την «αύρα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact