ΕΛΛΑΔΑ

70 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας

Αυξάνονται τα θύματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, αφού σήμερα Κυριακή δύο νέοι θάνατοι από τον φονικό ιό ήρθαν να ανεβάσουν τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 70.

Πρόκειται για έναν 75χρονο από την Κέρκυρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και μια 89χρονη που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας 75χρονος, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κοροναϊό. Πλέον τα θύματα στη χώρα μας από τον φονικό ιό είναι 69.

O άτυχος άνδρας είχε διασωληνωθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις τοπικές ιστοσελίδες τόσο της Κέρκυρας, όσο και των Ιωαννίνων, χθες, Σάββατο, η κατάσταση του είχε δείξει μία σταθεροποίηση, ωστόσο, μέσα στη νύχτα επιδεινώθηκε ραγδαία.

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής κατέληξε.

Σύμφωνα με το corfupress, έχει προσβληθεί από κοροναϊό και η σύζυγός του, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Όσον αφορά στην 89χρονη, πρόκειται για το 9ο θύμα από την Καστοριά και τη γύρω περιοχή, ενώ είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact