ΓΥΝΑΙΚΑ

8 Συστατικά για υγιές και λαμπερό δέρμα

8 Συστατικά για υγιές και λαμπερό δέρμα

Αν θέλετε υγιή και λαμπερό δέρμα, διαβάστε ποια συστατικά χρειάζεται να προσθέσετε στη διατροφή σας:

Καρότο

Περιέχει βήτα-καροτίνη, που μετατρέπεται σε βιταμίνη Α μετά καταναλώνεται. Η βιταμίνη Α διατηρεί το δέρμα υγιές και όμορφο. Συνιστάται, επίσης, για την πρόληψη, μικρές ρυτίδες, γραμμές και άλλες ανωμαλίες του δέρματος.

Εσπεριδοειδή

Εσπεριδοειδή είναι μεγάλη πηγή βιταμίνης C,  που έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Για να εισάγετε την απαιτούμενη δόση της βιταμίνης C, θα πρέπει να πίνετε φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού, χυμούς πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ.

Ντομάτα

Η Ντομάτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και είναι μεγάλο εργαλείο, όταν πρόκειται για καλό και υγιές δέρμα. Προσθέστε ντομάτα στη διατροφή σας και το δέρμα σας θα φαίνεται άψογο.

Αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα περιέχουν υγιή λιπαράπου δίνουν ενέργεια που απαιτείται για την τακτική άσκηση και σωστή δουλειά του σε ολόκληρο τον οργανισμό. Τα αμύγδαλα είναι νόστιμο σνακ που προστατεύουν τη γενική υγεία σας, σε αντίθεση με εκείνους που μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρο τον οργανισμό, την υγεία και τη σιλουέτα σας.

Λαχανικά

Τα λαχανικά περιέχουν λίγες θερμίδες, αλλά είναι περιέχουν πολλές θρεπτικές ουσίες. Όσο περισσότερο τρώτε λαχανικά τόσο καλύτερα λειτουργεί στην υγεία σας. Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που θα σας δώσει την αίσθηση του κορεσμού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι φυτικές ίνες βοηθούν επίσης στο φούσκωμα του στομαχιού και βελτιώνει την λάμψη και την ομορφιά του δέρματος.

Τυρί

Η κατανάλωση με σκληρά τυριά συνιστάται ιδιαίτερα, διότι θα σας προστατεύσει από τα βακτήρια του στόματος, που προκαλούν προβλήματα στα ούλα και τερηδόνα. Χάρη στο τυρί θα έχετε λαμπερό χαμόγελο.

Γιαούρτι χωρίς ζάχαρη

Η τακτική κατανάλωση  με γιαούρτι, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, διαφορετικές γεύσεις και φρούτα είναι καλό για τα οστά και τα δόντια σας. Βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης, η οποία μειώνει το φούσκωμα.

Πράσινο τσάι

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του τσαγιού είναι γνωστές από αιώνες, μια που το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βλαβερών για τον οργανισμό ελευθέρων ριζών οξυγόνου, οι οποίες προκαλούν ασθένειες, όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Το πράσινο τσάι βοηθά επίσης στη μείωση του στρες, επιτρέποντας στο σώμα να ξεκουραστεί καλά. Αυτό το συστατικό θα παρέχει επίσης καλό ύπνο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της γενικής ομορφιά σας.

Συντακτική Ομάδα Fnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact