ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκαν για τα ταμειακά διαθέσιμα δύο αντιπρόεδροι του Εθνικού Κτηματολογίου

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν την Τρίτη το απόγευμα στον πρόεδρο της Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ (ΕΚΧΑ ΑΕ) Ηλία Λιακόπουλο οι δύο αντιπρόεδροι του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα ΝΕΑ, ο Νίκος Ζυγούρης και η Αλίκη Φατούρου παραιτήθηκαν διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη στρατηγικής και οράματος, όσον αφορά στην ολοκλήρωση ενός από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά «εργαλεία» της κυβέρνησης, του Κτηματολογίου.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν παράγοντες του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τα δύο στελέχη της εταιρείας ήταν η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει χέρι στα ταμειακά διαθέσιμα του Κτηματολογίου, με συνέπεια να μην μπορεί να προχωρήσουν οι μελέτες και να τίθεται σε κίνδυνο η ολοκλήρωση του έργου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact