ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2015: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Σήμερα το μεσημέρι οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας θα ξέρουν πώς έγραψαν.

Ετσι, οι περίπου 100.000 μαθητές που έδωσαν Πανελλαδικές, μπορούν να διαπιστώσουν τις επιδόσεις τους πηγαίνοντας στο Λύκειό τους όπου σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα.

  • Ειδικότερα:
  • Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν την Τρίτη 23-6-2015 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
  • Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας)  θα αναρτηθούν την Πέμπτη 25-6-2015 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας. 
  • Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 26-6-2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Μέχρι τις 7 Ιουλίου η υποβολή των μηχανογραφικών

Επισημαίνεται  ότι μέχρι την Τρίτη 7-7-2015 οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία αναμένεται καθοδική πορεία των βάσεων σε όλα τα πεδία με αυξομοιώσεις ανά σχολή . Βέβαιο θεωρείται ότι θα είναι πολύ μεγάλη η «ψαλίδα» μεταξύ σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με την Περιφέρεια.

Μέχρι 30 Ιουνίου οι εγγραφές στα ΕΠΑΛ

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) της χώρας και, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία λήγει το τρέχον διδακτικό έτος.

Ωστόσο, υπάρχει πρόβλεψη εγγραφών εκπρόθεσμα, τον Σεπτέμβριο, μέχρι πριν την έναρξη των μαθημάτων, για όσους λόγω ανωτέρας βίας, δεν πρόλαβαν να εγγραφούν τον Ιούνιο, αλλά και για τους μαθητές, οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε επανεξέταση για τον Σεπτέμβριο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact